Architecten ontwerpen Justice-huis

Partyscene Redactie | 13 januari 2009
headlines

‘Paleis van Justitie’

Dat het Franse producersduo Justice met hun slimme Daft Punk-imitatie in de afgelopen jaren een enorme schare hondstrouwe fans heeft weten op te bouwen was ons bekend. Maar dat daar ook architecten tussen zitten, die hele gebouwen op willen dragen aan Gaspard Augé en Xavier de Rosnay, gaat toch wel erg ver!

Toegeven: de plannen bestaan vooralsnog alleen op papier in het kantoor van Planda (ontwerp- en architectuurbureau in Parijs en New York), maar ook dat is in feite al redelijk ziek. Tja, waarom zou je je bezighouden met milieuvriendelijke constructies of superslimme woonoplossingen voor zwaar overbevolkte steden, als je ook een monstrueus Justice-gebouw voor de kust van Californië (V.S.) kunt ontwerpen?

Het bouwwerk (in de vorm van het Justice-logo, het welbekende kruis, met een dikke knipoog naar het oude vertrouwde kerk-ontwerp) moet volgens de blauwdruk twee verdiepingen hoog gaan worden en zal onderdak bieden aan een bar, een bioscoop, een wasserette, een studio, een beautysalon, een zwembad en een ‘mysterieuze grot’.

 

MySpace Justice

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws