Slag je slag met de early bird-acties

Partyscene Redactie | 13 januari 2009
headlines

Flinke kortingen voor vroege vogels

Wij moeten onze schaatsen nog in het vet zetten, maar de partyorganisatoren zitten alweer helemaal met hun hoofd in de zomerfestivals. En dat levert prima ‘vroegboek-kortingen’ op voor o.a. Free Your Mind Festival, Rockit Open Air en Extrema Outdoor.

Nog maar 143 nachtjes slapen...FCA is er dit jaar vroeg bij met haar early bird-acties voor Free Your Mind (op 6 juni in Arnhem) en Rockit (op 25 juli bij de Maarsseveense Plassen). Tot en met 28 februari zijn er voor beide evenementen duizend kaartjes beschikbaar voor € 30,-. Daarna zal de entree voor FYM € 40,- en voor Rockit € 38,50 gaan kosten.

Ook Extrema start op 1 februari de voorverkoop voor Extrema Outdoor, op 18 juli bij Best (Eindhoven). De details over de prijzen en de eerste namen zullen in de loop van deze maand bekend worden gemaakt. Verder hebben ze in 2009 weer een eigen area op Paaspop, het Solar Weekend (7,8 en 9 augustus) en Extrema NYE voor ons in petto. Tot slot staat het Amsterdam Dance Event al in de Extrema-agenda en is de organisatie deze zomer ook te vinden op Ibiza.

Mocht je al zeker weten dat je deze oer-‘Hollandsche’ festivals niet gaat missen in 2009, dan kun je de komende weken dus snel je slag slaan. Scheelt toch weer enkele tientallen euries die je vervolgens languit in het gras, genietend van de warme zon, kunt opmaken aan heerlijke koude biertjes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws