Finale TWSTd DJ Contest 2009

Partyscene Redactie | 4 januari 2009
headlines

Wie gaat het maken in de Max?

Op vrijdag 16 januari zullen zes verse dj-talenten opnieuw de strijd aangaan in de jaarlijkse finale van de TWSTd DJ Contest. Op het spel staan een cursus Electronic Music Production en gigs op o.a. TWSTd QNSDY, Rockit Open Air en Awakenings.

Finale TWSTd DJ Contest op 16 januari.Een lustrum voor Dennis Luts en Martijn Mischgofsky, de mannen achter het gezellige dj-café TWSTD aan de Weteringschans in Amsterdam, die deze finale voor de vijfde keer organiseren. De wedstrijd blijft een prima gelegenheid voor jong talent om zichzelf te profileren en we zagen eerdere winnaars van de publieks- en juryprijs (Jasper Wolff, Wouter de Moor, Vincenzo de Bull, Jamie Lie A Kwie, Timbalism, Nomar, F.O.X. en Dacato) in de afgelopen jaren dan ook regelmatig in de line-ups van festivals en clubavonden verschijnen.

Na 80 voorrondes met zo’n 160 deelnemers zijn het Kevin Arnemann, Teatro Kultka (duo), Lucatone & Olivier Weiter (duo) en Mind 01 die de veiligheid van het kleine dj-café moeten verwisselen voor de grote Max-zaal in de Melkweg. Naast de glorie van de overwinning maken zij kans op een cursus Electronic Music Production (bij SAE), gigs op TWSTd QNSDY, Rockit Open Air, Awakenings en een vaste plek in de line-up van de Dommelsch TWSTd DJ’s Tour.

De finalisten staan er natuurlijk niet helemaal alleen voor op 16 januari. Ervaringdeskundige en winnaar van de publieksprijs 2008, Jasper Wolff, zal ze met raad en daad bijstaan en zelf ook nog eens laten zien hoe je een lekkere set neerzet. Voor nog meer advies en wijze woorden kunnen ze terecht bij veteraan Stacey Pullen, die deze avond met een dikke portie swingende Detroit techno zal afsluiten.

Wil jij je draaikunsten ook laten zien en kans maken om volgend jaar in de finale te staan, schrijf je dan nu in voor de voorrondes in 2009. Entreeprijs voor de finale op 16 januari is €11,-.

TWSTd

Melkweg

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws