Groot Amsterdams Katerontbijt

Partyscene Redactie | 31 december 2008
headlines

Neem je kater mee naar Blijburg

Vier je de jaarwisseling in Amsterdam en heb je na het feesten nog lang geen zin om naar huis te gaan? Dan kun je vanaf een uurtje of zes ’s ochtends terecht op strand Blijburg voor het ‘Groot Amsterdams Katerontbijt’.

Lekker rondhangen en uitbrakken op Blijburg.Donderdag 1 januari opent de strandtent op Blijburg vanaf 06:15 uur haar deuren en staat er champagne, glühwein, vitaminen, aspirines, eieren met spek, chocolade croissantjes en warme worst voor je klaar. Dit katerontbijt duurt de hele dag, dus er is gelegenheid om eindeloos te ontbijten, doezelen, dansen en elkaar een goed 2009 toe te wensen.

De dag wordt muzikaal omlijst door de relaxte tunes van dj’s Zender, When Harry met Sally, Dj Stijn, Vincent en DJ Julia (met haar singeltjesdoos). Ook is er om 14:00 uur een nieuwjaarsduik, waarbij de meest origineel geklede duiker twee gratis kaartjes voor Artis kan winnen. Een prima plek om eens even goed uit te brakken dus!

Groot Amsterdams Katerontbijt/ Blijburg, Amsterdam/ van erg vroeg tot erg laat/ Ontbijtbuffet €15,-/ Entree: vóór 12:00 uur gratis, daarna €5,-.

Website Blijburg

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws