Download een jaarmix!

Partyscene Redactie | 31 december 2008
headlines

Diephuis en Nuno dos Santos blikken terug achter de decks

De oudejaarsmixen vliegen ons om de oren. Via netwerksites als Hyves en MySpace laten vele dj’s met spetterende mixen horen welke platen uit 2008 zij het meest waarderen. Wij kregen twee fijne setjes opgestuurd: die van Diephuis en Nuno dos Santos.

De Rotterdamse Masters at Work: ‘Little’ BjazZ Vega en Marty ‘Dope’ Gonzales vonden als één van de weinige dj’s in Nederland dat soulfull house nog steeds kan anno 2008.De Rotterdamse Masters at Work: ‘Little’ BjazZ Vega en Marty ‘Dope’ Gonzales vonden als één van de weinige dj’s in Nederland dat soulfull house nog steeds kan anno 2008. Hun ‘best of 2008 mixtape’ bevat dan ook bijdragen van o.a. Osunlade, Louie Vega, Glenn Underground en Ultra Nate. Download de mix HIER.

Een overzicht van de beste platen uit 2008 volgens de Utrechtse dj Nuno dos Santos gaat minstens zo diep als zijn Rotterdamse collega’s. Verschil met Diephuis is dat de set van Dos Santos, met platen van o.a. Mark Pritchard (Harmonic 303), Martin Buttrich, Efdemin en The Black Dog, iets gevarieerder en steviger is. Download zijn set HIER.

Diephuis draait tijdens de jaarwisseling in de Rotterdamse Cruise Terminal. Nuno dos Santos is tijdens the big bam te vinden in het Klokgebouw in Eindhoven tijdens Extrema. Meer jaarmixen kun je vinden op de website van 3voor12. Heb jij een kek jaarmixje in elkaar geflanst of ben je elders op het wereldwijde web tegen een jaarmix aangelopen die wij niet mogen missen; gooi hem in het forum!

Diephuis

Nuno dos Santos

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws