Joost van Bellen Amsterdammer v/h jaar?

Partyscene Redactie | 30 december 2008
headlines

Parool nomineert jubilerende house-dj

Eén van de eerste house-dj’s van Nederland, Joost van Bellen, maakt kans om uitgeroepen te worden tot Amsterdammer van het jaar. Met zijn 25-jarige jubileum als plaatjesdraaier in 2009, zou deze onderscheiding niet onterecht zijn.

 

Eén van de eerste house-dj’s van Nederland, Joost van Bellen, maakt kans om uitgeroepen te worden tot Amsterdammer van het jaar.Voor de vierde maal organiseert Het Parool de verkiezing Amsterdammer van het jaar. De lezer van de hoofdstedelijke krant kunnen hun stem uitbrengen op twee van de tien bijzondere mensen die de hoofdstad met hun activiteiten kleur geven.

Overige kanshebbers zijn o.a. modeontwerper Daryl van Wouw, ambulancebroeders Ron Sitek en Ray Flu en directeur van Young in Prison Noa Lodeisen. Stemmen kan via deze link.

Meubelstukken, het partykindje van Van Bellen, organiseert het tweede weekend van januari twee edities van Rauw. Op vrijdag 9 januari is De Melkweg het toneel voor het mateloos populaire Rauw, op 10 januari is de Utrechtse Tivoli the place to be. Met o.a. monstersets van een jarige Joost van Bellen.

Rauw

Vrijdag 9 januari

DJ’s: Joost van Bellen, Steed Lord, Mr.Wix, Wannabe a Star

Melkweg, Amsterdam

VVK: Tickets 15 euro plus presale

 

Rauw

Zaterdag 10 januari

Dj’s: Joost van Bellen, Steed Lord, Mr.Wix, Wannabe a Star

Tivoli, Utrecht

VVK: Tickets 10 euro plus presale

Joost van Bellen

Meubelstukken

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws