10 Jaar Defected Records

Partyscene Redactie | 17 december 2008
headlines

          Compilatie plus wereldtour in 2009           
          Defected bestaat 10 jaar in 2009          

Defected Records bestaat in 2009 tien jaar. Dat jubileum wordt gevierd met een wereldtour en de release van 2 compilatie-cd’s met de grootste hits die het Britse label in het afgelopen decennium heeft uitgebracht.

 

Titels als ‘Another Chance’ van Roger Sanchez, ‘Finally’ van Kings of Tomorrow, ‘Sandcastles’ van Jerome Sydenham ft. Dennis Ferrer hebben Defected de afgelopen jaren bepaald geen windeieren gelegd. Aangezien het label wel bekend is met het uitbrengen van best-off’s en andere terugblikken op verzamel-cd, kan er nog wel een 10th anniversary compilation bij.

De afgelopen jaren is het houselabel ook organisator van feesten in binnen- en buitenland. En 10 jaar Defected betekent in 2009 10 feesten in verschillende clubs wereldwijd waar het typische soulvolle housegeluid op veel fans kan rekenen. De aftrap is op zaterdag 24 januari in de Londense Ministry of Sound, met dj’s als Bob Sinclar, Junior Jack en Copyright achter de decks.

Defected, hoe klinkt dat ook alweer? Luister eens naar deze fijne soulvolle housemix van DJ Spen. Aangezien Defected er nog niet helemaal uit welke platen op de verjaardag-cd’s moeten komen, kun jij je eigen Defected top-3 naar dit adres (Subject: My Top Defected Tracks) sturen en kans maken op 2 VIP-tickets voor het Defected feest in de Ministry of Sound op 24 januari. Good luck!

Defected

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws