MS Stubnitz omgedoopt tot Love Boat

Partyscene Redactie | 11 december 2008
headlines

Liefdesperikelen op de MS Stubnitz

Net keihard gedumpt door je schatje vlak voor de kerst? Of heb je juist de liefde van je leven ontmoet en raken je voeten nauwelijks de grond? Hoe je liefdesleven ook in elkaar zit op dit moment: kapitein Pitto Stubing zorgt ervoor dat het goed komt, tijdens een muzikale weekendcruise op de Love Boat.

Julie staat altijd voor je klaar...Het activiteitenprogramma aan boord van de Love Boat heeft blijkbaar wel wat veranderingen ondergaan sinds de jaren tachtig. Mocht je vroeger nog lekker luieren aan dek, beetje aan de bar rondhangen bij Isaac en je druk maken over de uitkomst van het shuffleboard-toernooi; tegenwoordig moet er hard gewerkt worden. Op de dansvloer dan wel te verstaan.

De organisaties van Vuig en Vreemd/Mini-stekker varen op vrijdag tussen de ijsbergen door met artiesten als Jackmate (a.k.a. Ben Baumann/Soulphiction, live), Pitto (live), Steffi, Carlos Valdes en Brent Roozendaal. Op zaterdag kiezen Pixel en 360 Soundsystem het ruime sop met onder meer Chymera (live), Melon, Olaf Boswijk, Nuno dos Santos, Patrice Bäumel en Mark August.

Na afloop kan er afgezwommen worden voor zwemdiploma's A en B op de after. En mocht je er tijdens deze weekender een keer helemaal doorheen zitten, dan is er natuurlijk altijd nog het luisterend oor van de lieftallige Julie.

Bootje Varen/ MS Stubnitz, NDSM-werf Amsterdam/ 12 en 13 december 2008/ 23:00-05.00/ Vvk en deur €10,-

'Come aboard, we're expecting you!'

 

Website Stubnitz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws