I-F lanceert Intergalactic FM

Partyscene Redactie | 10 december 2008
headlines

Nieuw digitale radiozender voor freaks

Ferenc van der Sluijs, beter bekend als I-F, heeft een nieuw digitaal radioplatform gelanceerd. Intergalactic FM is dé zender voor alle alternatieve elektronische muziekstijlen: van new wave tot electro en disco tot hiphop.

I-F heeft een nieuw digitaal radioplatform gelanceerd. Intergalactic FM is dé zender voor alle alternatieve elektronische muziekstijlen: van new wave tot electro en disco tot hiphop.Het radiostation kent drie online kanalen. Op IFM One is onder de noemer ‘Westcoast Sound of Holland’ veel werk van eigen bodem te horen, voornamelijk hiphop, electro, minimal, house, acid & andere ‘moderne’ electronica. IFM Two duikt onder de noemer ‘Intergalactic Classics’ het verleden in, met al het goede dat genres als Italo, disco en house hebben voortgebracht. Lekker spacey is IFM Three, alias ‘The Dream Machine’, met alleen maar huiveringwekkende soundscapes en filmische elektronica.

Neem snel een kijkje op de site van Intergalactic FM en kies je favoriete kanaal. Elke dag zijn diverse dj-sets en live-shows te beluisteren. Vast op vrijdagmiddag, tussen 1600 en 1800 uur, is de Clone Top-20. Ben je meteen op de hoogte welke tracks de Rotterdamse platenzaak (jawel, ze bestaan nog!!) aanbeveelt. Verder worden er op de site blogs geplaatst met recensies, aankondigingen van releases en party’s. Wat ons betreft is Intergalactic FM nu al een goed initiatief.

Intergalactic FM

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws