Nieuwe adventskalender Sonar Kollektiv

Partyscene Redactie | 2 december 2008
headlines

Sonar Kollektiv hoort de kerstklokken al luiden

Het is nog maar net december, maar bij sommige labels heeft het kerstvirus al flink toegeslagen. Sonar Kollektiv is er ook dit jaar weer vroeg bij met de tweede editie van hun muzikale adventskalender.

Nog 23 vakjes te gaan...Net als bij een traditionele adventskalender bestaat deze muzikale versie van Sonar Kollektiv ook uit 24 verschillende 'vakjes', waarachter een verrassing verstopt zit: een track van het label. Dit kunnen zowel eerder uitgebrachte als nieuwe releases, of exclusieve remixen zijn. Je kunt de kalender bestellen voor € 9,99 en krijgt vervolgens iedere dag van december een link toegestuurd voor de download van die dag.

Op eerste kerstdag heb je dan 24 knusse Sonar Kollektiv-plaatjes verzameld, die je lekker tijdens je kerstdiner kunt opzetten. De eerste adventstrack (van 1 december) is inmiddels bekend: ‘Feel Like I Feel’ van Paul Bryan, een oude feel good-tune met een jaren zeventig orgeltje en Braziliaanse invloeden. Mocht je geen zin hebben om tien euries neer te tellen voor onbekende muziek, dan kun je ze aan het eind van iedere dag ook los downloaden op de website van Sonar Kollektiv.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws