Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 28 november 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.Een overzichtje.

KlinchWat: Klinch: Bar Weinig

Waar: Melkweg, Amsterdam

Datum: vrijdag 28 november

Line-up: Anja Schneider, Move D live, Estroe

Entreeprijs: 11 vvk, 13 door

Website: www.melkweg.nl

Bijzonderheden: Bar Weinig is misschien niet de beste omschrijving van wat er vanavond gaat plaatsvinden in de Melkweg, want wij zien vooral een erg dikke line-up op de flyer staan. Move D wordt wel eens omschreven als de Duitse Moodyman vs Theo parrish en dan weet je eigenlijk precies wat je kan verwachten. En met Anjs Schneider als afsluiter en Estroe als opener, kan dit niet anders dan een hele interessante avond worden. Aanrader!

24 hour party peopleWat: 24 hour Party People

Waar: Studio80, Amsterdam

Datum: zaterdag 29 november (06.00 – 18.00)

Line-up: Carlos Valdes, Daniel Sanchez, David Labeij, Flowing, Ille Bitch, Julien Chaptal, Lauhaus, Moritz, Sandrien, Unders 

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.studio-80.nl

Bijzonderheden: Het houdt het midden tussen een afterparty van de vrijdag en een opwarmer voor Time Warp. 24 hour party people is inmiddels een beproeft concept van Studio80 wat begint na het eindigen van een clubavond en doorgaat tot de opvolgende avond. Lekker doorhalen of fris beginnen aan een lange party dag, net wat je wilt. En dat met zo ongeveer de hele Amsterdamse dj scène.

 

Time WarpWat: Time Warp

Waar: Maassilo, Rotterdam

Datum: zaterdag 29 november

Line-up: Laurent Garnier, Karotte, Marco Carole, Ben Sims, Remy, Airpiar (Raresh, Rhadoo, Pedro), Heartthrob live, Ilario Alicante, Frederico Molinari, Johhny D en vele vele anderen

Entreeprijs: 35 euro vvk, 45 door

Website: www.evotions.nl

Bijzonderheden: Jawel, het is zover. Aanstaande zaterdag 16 uur feest in de Maassilo tijdens de eerste editie van Time Warp in Nederland. Voor de eerste keer strijkt het Duitse circus in Nederland neer en geheel naar Time Warp traditie wordt er doorgegaan totdat het allang licht is en de dagjes mensen alweer op pad zijn. Meer dan genoeg redenen om te gaan, maar de grootste is toch wel het feit dat Laurent Garnier op bezoek komt voor een set van minimaal vier uur. En, er zijn nog kaarten te koop, dus weer er snel bij!

Bar WeinigWat: Bar Weinig

Waar: Tivoli de Helling, Utrecht

Datum: zaterdag 29 november

Line-up: Fairmont live, The Mole, Pan/Tone live, Jorn Liefdeshuis

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.properpropaganda.com

Bijzonderheden: Het is een Bar Weinig weekend want na de Melkweg op vrijdag is zaterdag Tivoli aan de beurt. Het is de week van Canadese muziek in Tivoli en Bar Weinig doet daar vrolijk aan mee. The Mole, Fairmont en Pan/tone aka Sid LeRock zijn stuk voor stuk artiesten van wereldformaat en het is alleen al speciaal dat zo uberhaupt met zijn drieën op één avond staan.

DoornroosjeWat: Planet Rose invites Planet Delsin

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: zaterdag 29 november

Line-up: Ripperton live, Chymera live, Quince live, Peel Seamus, Tim Nieburg, Delta Funktionen

Entreeprijs: 12 vvk, 14 door

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Met Time Warp in het achterhoofd gooit Roosje het dit weekend over een andere boeg. de Zwitserse cultheld Ripperton en Nederlands neo-Detroit protegee Quince staan live op de bühne en het Ierse wonderkind Brendan Gregoriy, beter bekend als Chymera, zal zijn mooiste platen opleggen. Labelbaas Peel Seamus doet de warm-up om vervolgens samen met Planet Delsin resident Tim Nieburg en het Friese supertalent Delta Funktionen (live vuurdoop & DJ!) de kleine zaal van de nodige diepe electronische klanken te voorzien. Een smulpapenavond aan de Groenewoudseweg!

Electric DeluxeWat: Electric Deluxe

Waar: Melkweg, Amsterdam

Datum: zaterdag 29 november

Line-up: Speedy J (5 hour set), Nathan Fake live, Radio Slave, Pan-Pot, Marcel Dettmann, Boris Ross

Entreeprijs: 15 vvk, 17 door

Website: www.melkweg.nl

Bijzonderheden: Marcel Dettmann, Radio Slave en Nathan Fake zijn de blikvangers van de derde editie van Electric Deluxe presents, op zaterdag 29 november in de Amsterdamse Melkweg. Daarnaast staan het Duitse duo Pan-Pot, het Rotterdamse talent Boris Ross en uiteraard gastheer Speedy J op het affice. Die laatste zal in de Oude Zaal van de Melkweg een vijf uur durende set spelen die het in het midden houdt tussen een live-optreden en een dj-set. Marcel Dettmann, Radio Slave en Nathan Fake zijn de blikvangers van de derde editie van Electric Deluxe presents, op zaterdag 29 november in de Amsterdamse Melkweg. Daarnaast staan het Duitse duo Pan-Pot, het Rotterdamse talent Boris Ross en uiteraard gastheer Speedy J op het affice. Die laatste zal in de Oude Zaal van de Melkweg een vijf uur durende set spelen die het in het midden houdt tussen een live-optreden en een dj-set.

Maurice FultonWat: Dekmantel en Seen

Waar: Paradiso, Amsterdam

Datum: vrijdag 28 november

Line-up: Maurice Fulton, Thomas Martojo (Dekmantel), Mr Wix, Off the Wall, Lars Vegas, Vanilla Nice (Seen)

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.paradiso.nl

Bijzonderheden: Zijn echte fans weten het natuurlijk al lang: vanavond draait Maurice Fulton in de hoofdstedelijke Paradiso tijdens een nieuwe aflevering van Dekmantel. Als dj wordt de Amerikaan in buitenland op handen geprezen dankzij zijn eclectische platenkeuze en in Engeland wordt hij zelfs gezien als absolute aanvoerder van de nu-disco beweging. Om alvast in de stemming te komen, hebben we een fijn mixje van hem opgezocht. Enjoy!

Love2party preview

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws