Maurice Fulton in the mix

Partyscene Redactie | 28 november 2008
headlines

Voorproefje dj-set Amerikaanse housegrootheid in Paradiso

Zijn echte fans weten het natuurlijk al lang: vanavond draait Maurice Fulton in de hoofdstedelijke Paradiso tijdens een nieuwe aflevering van Dekmantel.

Zijn echte fans weten het natuurlijk al lang: vanavond draait Maurice Fulton in de hoofdstedelijke Paradiso tijdens een nieuwe aflevering van Dekmantel. Om alvast in de stemming te komen, hebben we een fijn mixje van hem opgezocht. Enjoy!

Fulton heeft in de loop der jaren allerlei diverse soorten muziek uitgebracht onder een onnoembaar aantal alter ego's. Zo maakt hij deel uit van de formatie Syclops (welke afgelopen jaar het buitengewoon goed ontvangen album "I've Got My Eye On You" uitbrachten op DFA), produceert hij de muziek voor Mu en remixte hij onder andere !!!, Chateau Flight en Chicken Lips.

Als dj wordt de Amerikaan in buitenland op handen geprezen dankzij zijn eclectische platenkeuze en in Engeland wordt hij zelfs gezien als absolute aanvoerder van de nu-disco beweging.

Onlangs verscheen de video-opname van zijn lecture tijdens de Redbull Music Academy, hier demonstreert hij hoe hij beats maakt en legt hij uit hoe hij te werk gaat bij het maken van remixes. Tevens heeft hij voor de RBMA radioafdeling een vaste radioshow genaamd ‘Bubbletease Communications’, waarin hij laat horen wat je vrijdag allemaal kan verwachten in de Paradiso.

DJ-set Red Bull Music Academy Radio

Lecture Red Bull Music Academy

Maurice Fulton

Paradiso

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws