Hoe organiseer ik een dance-festival?

Partyscene Redactie | 27 november 2008
headlines

Ervaren festivalmakers tijdens Talking Heads in Studio80

Het Talking Heads-panel van de eerste editie, gehouden tijdens het ADE

Gert van Veen is goed bezig als muzikaal directeur van Studio80 op het Amsterdamse Rembrandtplein. Het programma van de club bestaat niet alleen uit interessante optredens van getalenteerde dj’s en acts, ook is er aandacht voor diverse workshops waar ervaren mensen uit dance-land hun kennis delen met het publiek.

 

Berichtten we een paar weken geleden nog over de serie producer-workshops, gegeven door technoproducer Julien Chaptal in Studio80, dit keer kondigen we de tweede editie aan van het maandelijkse seminar Talking Heads - een nieuw platform voor iedereen die geinteresseerd is in dance.

 

De komende aflevering van Talking Heads, aanstaande donderdag, staat in het teken van het organiseren van een festival. Hoe gaat dat? Ondersteund door gesprekleider Gert van Veen, buigen o.a. Per Meijer (Earth), Cliff De L’isle (FCA), Daan Spoek (Voltt, Static) en Dennis Luts (Twstd, Ex-Dance Valley) zich over diverse vraagstukken die bij het organiseren van een grootschalig dance-event aan bod komen.

 

De zaal van Studio80 gaat open om 20.30 uur, het seminar begint om 21.00 uur. Entree bedraagt 3 euro en geeft ook toegang tot de aansluitende WKND clubavond van Studio80. Aanmeldingen voor het seminar kan via info@studio-80.nl of de MySpace-pagina van Talking Heads. Via deze links kun je ook vragen stellen of opmerkingen maken, die tijdens het seminar behandeld zullen worden.

Compilatie van de eerste editie van Talking Heads: Hoe begin je je eigen platenlabel?

 

Studio80

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws