Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 21 november 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.Een overzichtje.

HMHWat: Roisin Murphy

Waar: Heineken Music Hall

Datum: vrijdag 21 november

Line-up: Roisin Murphy, Hercules & Love Affair

Entreeprijs: 30 euro

Website: www.heineken-music-hall.nl

Bijzonderheden: Net even wat anders de welbekende 4/4 beats, maar net zo dansbaar en energiek. Riosin Murphy is in het land en staat vanavond in de Heineken Music Hall. Met in het voorprogramma Hercules & Love Affair dit op Lowlands dit jaar de tent afbraken. En dat om 3 uur ’s middags. Wat blijkt, het is nog niet uitverkocht dus je kan nog snel even een kaartje scoren vandaag!

AwakeningsWat: Awakenings

Waar: Gashouder, Amsterdam

Datum: vrijdag & zaterdag

Line-up: oa Ricardo Villalobos, Alex Under, Jeff Mills, Tadeo, Kevin Saunderson, Deetron, Joris Voorn, Cristian Varela, Mauro Picotto en meer

Entreeprijs: vrijdag uitverkocht, zaterdag 40 euro

Website: www.awakenings.nl

Bijzonderheden: Nog zin om naar Awakenings te gaan dit weekend? Dat kan, want er zijn nog kaarten te koop voor de zaterdag. Waarschijnlijk alleen vandaag nog via free record shop dus wees er snel bij! Verder hoeven we er natuurlijk niet al teveel over te zeggen want je weet inmiddels wel wat je kan verwachten als er een Awakenings weekend is. Dikke beats, vette lichten en lasers en het een en ander aan vuurwerk.

StalkerWat: Te Smerig Dehelenachtdoor

Waar: Stalker, Haarlem

Datum: vrijdag 21 november

Line-up: Fairmont live, Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje, Mike Ravelli

Entreeprijs: 7 vvk, 9 door

Website: www.stalker.nl

Bijzonderheden: Afgelopen weekend rockte hij de Catwalk erg hard en dit weekend staat hij in Haarlem. We hebben het natuurlijk over Fairmont. Naast deze bijzondere act wordt de avond gehost door de hosts van TeSmerig en DeHeleNacht door. De uit Groningen afkomstige Bo & Nijs staan niet voor het eerst in Club Stalker en zijn zeker geen onbekenden meer voor het Haarlemse publiek. Samen met Mike Ravelli staan deze gasten te popelen om een hele smerige editie uit de grond te stampen.

TwstdWat: Twstd

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 22 november

Line-up: Aril Birkha live, Billy Nasty, Taras van de Voorde, Wouter de Moor, Jamie Lie A Kwie

Entreeprijs: 11 vvk, 13.50 door

Website: www.twstd.nl

Bijzonderheden: Na avonden in de meest vooraanstaande clubs in Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Breda en Utrecht doet TWSTd DJ´s nu het kloppende dance hart van Rotterdam aan. Met een bezetting van Nationale en Internationale residents gaat het feest de hele nacht door in Catwalk, Rotterdam. TWSTd DJ´s neemt Aril Brikha uit Stockholm en Billy Nasty uit Brighton mee. Aangevuld met Taras van de Voorde, Wouter de Moor en Jamie Lie A Kwie.

Planet RoseWat: Planet Rose ‘Steve Rachmad Bday Bash’

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: zaterdag 22 november

Line-up: Petar Dundov, Steve Rachmad, Estroe, A Made Up Sound, Akkachar, Daboetiesjeeka, Plus

Entreeprijs: 12 vvk, 14 door

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Steve komt dit jaar weer zijn verjaardag vieren in het knusse Nijmegen en Doornroosje is uiteraard vereert de locatie te verzorgen waar hij met bevriende artiesten de pannen van het dak gaat rocken. Dit jaar heeft hij de Kroatische techno grootmeester Petar Dundov (liveset) en Nederlandse heldin Estroe uitgenodigd hem te vergezellen op zijn muzikale trip.

SC InvitesWat: Secret Cinema Invites

Waar: Paard, Den Haag

Datum: zaterdag 22 november

Line-up: Secret Cinema, Warren Fellow, Remy, Egbert

Entreeprijs: 10 vvk, 12.50 door

Website: www.paard.nl

Bijzonderheden: Wie afgelopen ‘zomer’ de Whoosah heeft bezocht aan het Scheveningse Zwarte Pad, herinnert zich zonder meer de nu al legendarische avonden van Secret Cinema Invites. Op 22 november zal er dan eindelijk een Secret Cinema Invites editie gaan plaatsvinden in de trots van Den Haag; het Paard van Troje!

Altitude7Wat: Altitude7

Waar: Tivoli de Helling, Utrecht

Datum: zaterdag 22 november

Line-up: Quince, Sandrien, Invite, Ille Bitch, Mirella Kroes, Geizer

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.tivoli.nl

Bijzonderheden: Altitude 7 is Tivoli's techhouse-clubnacht, elke vierde zaterdag van de maand in Tivoli de Helling! Altitude is geen Kaltitude: de sfeer is warm en gezellig en - ook niet onbelangrijk - het geluid in de Helling is altijd goed. Big names in a small place for a nice price, dat is Altitude 7 in een technotendop! Deze keer geen buitenlandse namen maar een line-up vol helden van eigen bodem.

Club PepperWat: Club Pepper – 5 years

Waar: Huize Maas, Groningen

Datum: zaterdag 22 november

Line-up: Jimpster, Phonique, Sebastiaan Davidson

Entreeprijs: 10 vvk, 12.50 door

Website: www.huizemaas.nl

Bijzonderheden: In de maand November bestaat Groningen's grootste dance event Club Pepper alweer 5 jaar! In de maand November organiseert Club Pepper 3 evenementen in de thuisbasis van het event: Huize Maas. Het afsluitende feest is dit weekend en op bezoek komen de de meester van de elektronica/ downtempo en house, Jimpster, en deephouse held uit Duitsland Phonique. Een zeer dikke line-up en meer dan de moeite waard om af te reizen naar het hoge Noorden.

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws