Love2link week 46 en 47

Partyscene Redactie | 17 november 2008
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: de meest interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes, filmpjes en interviews die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link de nieuwe video van Squarepusher, de oprukkende digitalisering en interviews met onder meer I-F, DJ Pierre en Ben Westbeech.

 

Veel Squarepusher-nieuws deze week rond de release van zijn nieuwe album ‘Just A Souvenir’. Love it or hate it: hier is de video van de eerste single van het album, ‘Planet Gear’.

 

De digitale revolutie in de muziekwereld begint inmiddels enigszins extreme vormen aan te nemen. Zo ontwikkelt de Brit Mike Grierson momenteel software voor het handsfree produceren van muziek met hersengolven. Voor muziekliefhebbers die vanwege een gebrekkig ritmegevoel liever niet de dansvloer opgaan, ligt nu ook een toekomst vol funky moves in het verschiet, met Daito Manabe’s apparatuur voor spierstimulatie op de maat van muziek.

 

Verder waren er natuurlijk weer de onvermijdelijke interviews; deze keer met

DJ Pierre, Brendon Moeller, I-F (Red Bull Music Academy lezing, anderhalf uur), Mr. Scruff (video), Ben Westbeech en Johnny D.

 

Heb jij ook nog een dikke tip? Laat het ons weten in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws