Voorverkoop Noorderslag 2009 van start

Partyscene Redactie | 13 november 2008
headlines

Start van het nieuwe muziekjaar in het Noorden

Reminder: zaterdag 15 november start de voorverkoop voor Eurosonic en Noorderslag, dat van donderdag 15 t/m zaterdag 17 januari zal plaatsvinden in de schaduw van de Groningse Martinitoren. De eerste namen zijn inmiddels bekendgemaakt.

Eurosonic/ Noorderslag2009 met een frisse blik beginnen kan traditiegetrouw op Eurosonic/ Noorderslag, waarbij Eurosonic zich opnieuw vooral focust op jong Europees muziektalent en een fijne dwarsdoorsnede van de Nederlandse muziekscene zich op Noorderslag weer aan de wereld zal presenteren. Op de bijbehorende conferentie zal er in de panels deze keer heftig gediscussieerd worden over o.a. de toekomst van labels, charts en de Nederpop.

Op dancegebied zijn tot nu toe artiesten als 2562, Boemklatsch, Julien Chaptal (geannexeerde Nederlander), David Labeij, Pitto en Rauwkost bevestigd voor de Noorderslagdag. Maar ook op Eurosonic tiert de dance welig met een uitgebreide Warp-showcase, waarin Hudson Mohawke, Jackson & His Computer Band, Jon Hopkins en Tim Exile hun kunsten zullen vertonen. Verder is de Deense band Lulu Rouge van de partij. En we zijn natuurlijk ook erg benieuwd of de nieuwe winnaar van de Popprijs ‘m deze keer wel zelf komt ophalen.

De damage in je portemonnee: Passepartout Eurosonic en Noorderslag €70,-/ Eurosonic passepartout €40,-/ Ticket Noorderslag €40,- via ticketservice en de bekende voorverkoopadressen.

De mannen van Rauwkost, die dit jaar zowel nationaal als internationaal hoge ogen gooiden, mogen natuurlijk niet ontbreken op de komende editie van Noorderslag

 

Website Noorderslag

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws