Producers workshops in Studio 80

Partyscene Redactie | 10 november 2008
headlines

Produceren kun je leren met Julien Chaptal

De komende weken begint Studio 80 aan een serie producers workshops voor beginners en voor gevorderden. De workshops staan onder leiding van de Amsterdamse producer met Frans bloed: Julien Chaptal.

De komende weken begint Studio 80 aan een serie producers workshops voor beginners en voor gevorderden, onder leiding van Julien Chaptal.Zowel de beginners- als gevorderden workshops bestaan uit tien lessen van twee uur. Die plaatshebben in radiostudio van Studio 80. Er is slechts plaats voor zes (!) deelnemers per workshop, omdat elke student intensief begeleid wordt.

Deze producersworkshops richten zich op het revolutionaire muziekprogramma Ableton Live. Aan de orde komen onder meer: componeren en arrangeren, maken van beats, werken met samples, softsynthesizers, opnemen van vocals en live- instrumenten.

De reeks workshops zal begin februari 2009 worden afgesloten met een live- performance op het grote podium van Studio 80, waarbij elke student in staat wordt gesteld 1 of meer eigen composities live te vertolken!

Beginners:

10 workshops van elk 2 uur | maandag 19.00 - 21.00

Kosten: 350,- euro

Eerste workshop: maandag 17 november

Elke student dient te beschikken over een eigen laptop.

Gevorderden:

10 workshops van elk 2 uur | dinsdag 18:00 - 20:00

Kosten: 350,- euro

Eerste workshop: dinsdag 18 november

Elke student dient te beschikken over een eigen laptop.

Aanmelden kan op dit adres: info@studio-80.nl

 

Studio 80

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws