Nic Fanciulli in the mix

Partyscene Redactie | 5 november 2008
headlines

Promomix in het teken van eerste Skylark-album

Voor het Britse label NRK leverde Nic Fanciulli belangeloos een spetterende housemix af, zoals alleen hij dat kan. Reden voor de aandacht aan de Britse dj/producer is de release van het eerste Skylark-album dat hij samen met Andy Chatterley produceerde.

‘i-Panik’, het eerste Skylark-album met een ouderwetse house- en technostijl, kwam precies een jaar geleden uit als Beatport-download only. Maar het Britse houselabel NRK zorgde onlangs voor een re-release op cd en vinyl‘i-Panik’, het eerste Skylark-album met een ouderwetse house- en technostijl, kwam precies een jaar geleden uit als Beatport-download only. Maar het Britse houselabel NRK zorgde onlangs voor een re-release op cd en vinyl, door tevens een aantal gerenommeerde remixers, zoals UNKLE, Joris Voorn en Funk D’Void, aan te wijzen om de bonus-cd te vullen.

Het gaat Nic Fanciulli (27) momenteel voor de wind. Sinds 2003, toen hij voor de Mixmag-reeks een cd voor zijn rekening nam, is zijn carrière in een stroomversnelling terecht gekomen. Vijf jaar later stromen de boekingen over de hele wereld binnen, stelt hij diverse mixalbums voor o.m. het Renaissance-label samen en maakt de ene na de andere clubkraker.

Hoog tijd voor een debuutalbum, of eigenlijk een ‘duodebuutalbum’. Hoe dat klinkt? Beluister deze mix maar eens! Die staat namelijk vol met pompende Skylark-tracks. Have fun.

Nic Fanciulli

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws