Love2link week 44 en 45

Partyscene Redactie | 4 november 2008
headlines

Essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: de meest interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes, filmpjes en interviews die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link Hawtin die Prince draait, draagbare draaitafels en interviews met onder meer Juan Atkins, Kuniyuki en Moritz van Oswald.

 

Wat nou ‘Richie draait alleen maar van die droge minimal’?

 

Handig voor de dj die steeds vaker geconfronteerd wordt met een draaitafeloze dj-booth: een compacte draagbare draaitafel van Numark. En voor de digitale dj: Ableton en Serato hebben naar verluidt de handen ineen geslagen om de ultieme digitale dj-software te kunnen ontwikkelen. Binnenkort dus Ableton Scratch of Serato live...

Dit zijn de tien favoriete plaatjes van Sven Väth en Troy Pierce van dit moment en verder kwamen we interviews tegen met Juan Atkins, Wolfgang Voigt (audio, Red Bull Music Academy), Efdemin, Alex Under, The Martinez Brothers, Benga en Kuniyuki.

Tot slot ook nog een Red Bull Academy-sessie met Moritz von Oswald (lid van Rhythm and Sound met Mark Ernestus en mede-oprichter van Basic Channel Records). Het gerucht gaat dat hij vorige weekend een beroerte heeft gehad en momenteel aan het herstellen is in het ziekenhuis. Wij wensen hem veel beterschap toe!

 

Heb jij ook nog een tip? Laat het ons weten in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws