Line-up Groove City bekend

Partyscene Redactie | 6 oktober 2008
headlines

Grote namen voor weinig geld

De line-up van één van de grootste indoor dance-party’s van België is bekend. In de Brusselse Kart Expo staan op zaterdag 29 november o.a. Sven Vath, Bad Company, Agoria en DJ Pierre achter de draaitafels.De line-up van één van de grootste indoor dance-party’s van België is bekend. In de Brusselse Kart Expo staan op zaterdag 29 november o.a. Sven Vath, Bad Company, Agoria en DJ Pierre achter de draaitafels.

 

Groove City, in 2001 gestart als Pay & Go Groove City, trekt al 7 jaar volle zalen. Het geheim van dit feest, georganiseerd in een Belgische kartbaan is de lage entreeprijs, met dank aan een grote hoofdsponsor. Dit jaar kun je binnen de genres techno, house, drum & bass en electro genieten van de grote namen voor de prijs van 22 euro.

De line-up van Groove City 2008 bestaat uit o.a.: Sven Vath, Benni Benassi, Joachim Garraud, Agoria, Guy Gerber, DJ Pierre, Zoo Brazil, Matrix & Futurebound, Maldini & Vegas, Bad Company, Alexander Robotnick. Het Nederlandse Electronation host wederom de electro area.

Meer info soon op de vernieuwde website van Groove City

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws