Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 2 oktober 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.Een overzichtje.

Benny draait geen Spastik vanavond!Wat: Freak!

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: donderdag 2 oktober

Line-up: Benny Rodrigues, Sandeep

Entreeprijs: 5 euro

Website: www.catwalkrotterdam.com

Bijzonderheden: Rotterdam begint steeds meer te leven op de donderdagavond. Elke week dansen op de beste minimal, techhouse en techno tunes in de Catwalk. De eerste donderdag van elke maand is in handen van Warren Fellow en Sandeep, waarbij zij hun favoriete Nederlandse artiesten uitnodigen. Op donderdag 2 oktober is Benny Rodrigues te gast en de entree is slechts 5 euro.

Klikk & This is SickWat: Klikk Outdoor & This is Sick

Waar: Annies & Hifi, Leiden

Datum: donderdag & vrijdag

Line-up: donderdag: oa. Joris Voorn, Bo, Nijs & hun Denkbeeldige Vriendje, Fokko Versloot & Koen Lebens

Vrijdag: oa Lauhaus, Rauwkost, Nihad Toule, Boris Brejcha, Size, Sander May & Tom Noah

Entreeprijs: Gratis, Hifi = 10 euro

Website: www.thisisick.nl

Bijzonderheden: Hetis Leids Ontzet de komende dagen en dat betekent dat het flink feest is in Leiden. En de mannen van This is Sick dragen een flinke steen eraan bij met maar liefst vier feesten in twee dagen. ’s Avonds feest op de housevlonder voor de deur bij Annies en ’s nacht gaat het door in de Hifi bar. De line-up voor beide dagen ziet er in ieder geval smakelijk uit dus dit lijkt ons een prima manier om het Leids Ontzet eens goed te vieren.

300MPHWat: 300MPH

Waar: Factory10, Rotterdam

Datum: vrijdag 3 oktober

Line-up: Guido Schneider, Dominik Eulberg, Bart Skils, Joey Daniel

Entreeprijs: 12 vvk, 15 door

Website: -

Bijzonderheden: Vrijdag is de kick-off van 300MPH. Elke maand op de eerste vrijdag zal dit festijn plaatsvinden in Factor10. Grote buitenlandse komen naar de Maasstad de komende tijd voor een paar dikke techno avonden in de techno locatie bij uitstek. Vrijdag dus de eerste editie en met Guido Schneider en Dominik Eulberg ophet muzikale menu ziet dat er erg fijn uit!

DriftWat: Drift  

Waar: Doornroosje, Nijmegen  

Datum: vrijdag 3 oktober

Line-up: Apparat live, Brent Roozendaal, Pitto, Ille Bitch, Dollkraut, Steven P & Khalil and more

Entreeprijs: 9.50 vvk, 11 door

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Apparat komt voor het eerst naar Doornroosje en wel op Drift. Pure cult van de bovenste technoplank. Dat we hier met een rasartiest van een zeldzaam kaliber te maken hebben moge duidelijk zijn. In zijn liveset weet Apparat als geen ander hoe je rauwe experimentele beats en gevoelige melodieën samen kan laten samen smelten tot Dé ultieme danssensatie. Sentiment, brute beats en zware bassen.

ElectronationWat: Klinch: Electronation

Waar: Melkweg, Amsterdam

Datum: vrijdag 3 oktober

Line-up: Jesper Dahlback, Jori Hulkkonen, Jussi Pekka, Acid Symphonie live

Entreeprijs: 13 vvk, 15 door

Website: www.melkweg.nl

Bijzonderheden: Wekelijkse komt de Klinch avond terug in ons weekendoverzicht, maar dat is steeds meer dan terecht. Want sinds ze een nieuwe dance programmeur hebben bij de Melkweg, staat de vrijdagavond werkelijk als een huis. Elke week dikke namen op de line-up en zo ook deze keer weer. Met 3 heren uit het koude noren die naast solo draaien ook Acid Symphonie vormen en onder die naam een live set doen.

Jarige Job BoswijkWat: Teleskope

Waar: Flexbar, Amsterdam

Datum: vrijdag 3 oktober

Line-up: Olaf Boswijk, Nuno Dos Santos, Thomas Martojo, San Proper, Jobez

Entreeprijs: 8 euro

Website: www.flexbar.nl

Bijzonderheden: Amsterdam's langstlopende deephouse-avond Teleskope is terug van weggeweest. Na de laatste editie (tijdens de roemruchte Laatste 11 Dagen van 11) met gast dj's Ame en Gerd Janson viert Teleskope dit keer meerdere feestjes in een. Allereerst viert resident en organisator van Teleskope, Olaf Boswijk, zijn 30e verjaardag. Daarnaast viert Teleskope haar terugkeer, en eerste keer in de intieme Flexbar, met een line-up van louter Nederlandse house helden.

StreamersWat: Streamers

Waar: Paard, Den Haag  

Datum: vrijdag 3 oktober

Line-up: Dr Lektroluv, Eric de Man, Nuno Dos Santos, The Walk & Rogerseventytwo

Entreeprijs: 17.50

Website: www.soulmax.nl

Bijzonderheden: Het lijkt wel alsof alle leuke feestjes dit weekend op vrijdag plaatsvinden want ook in Den Haag is het lekker elektro rocken op deze dag. De groene dokter komt naar het Paard voor een vuig setje, al moeten we hier wel bij aantekenen dat we de laatste tijd niet de beste berichten horen over de sets van de man in de witte dokterjas. Maar vooruit, toch een aanrader.

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws