Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 26 september 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.Een overzichtje.

Inside OutWat: Inside Out

Waar: Stalker, haarlem

Datum: vrijdag & zaterdag

Line-up: vrijdag: Mr Minoz, Nuno Dos Santos en Iso d’or & Mark Boon, Miss Melera, Mirella Kroes en Johanna Mercker

Zaterdag: Pitto, Ille Bitch, Sven en Soundbalance, WRNT & Stevie Wonda

Entreeprijs: 9 euro dag, 15 euro 2 dagen

Website: www.stalker.nl

Bijzonderheden: In het weekend van vrijdag 26 op zaterdag 27 september zal Stalker in Haarlem het toneel zijn van een zomers spektakel waar je met je vrienden en familie, onder het genot van een pilsje, en met de voetjes in het gras kan genieten van de beste artiesten. Tevens is het toegestaan te kamperen, mits je je eigen tent mee neemt. Campers en caravans zijn helaas niet toegestaan.

Love2party preview

Today's ArtWat: Today’s Art

Waar: Paard, Den Haag

Datum: vrijdag & zaterdag

Line-up: oa Lindstrøm, Loud-E, Prins Thomas (NOR), Pier Bucci, Isolee, Claro Intelecto, Serge, Chymera live, Elitechnique live, !!!, Robert Babicz live, Edwin Oosterwal, Joris Voorn eva

Entreeprijs: 25 euro

Website: www.todaysart.nl

Bijzonderheden: TodaysArt sluit het festivalseizoen af door meer dan 200 artiesten vanuit alle hoeken van de wereld naar het centrum van de Hofstad te halen voor een weekend van unieke artistieke showcases in multidisciplinaire kruisbestuivingen tussen muziek, beeldende kunst, hedendaagse dans, multimedia kunst, mode, professionele showcases en andere vormen van creatieve expressie.

Love2party preview

TrafficWat: Klinch: Traffic

Waar: Melkweg, Amsterdam

Datum: vrijdag 26 september

Line-up: Cari Lekebusch, Andomat3000 live, Radial, Bart Skils, Boris Werner

Entreeprijs: 11 vvk, 13 door

Website: www.traffic.cc

Bijzonderheden: Deze week is Traffic op bezoek bij Klinch. Bart Skils en co nemen de Melkweg over en bij hun kan je er altijd van uitgaan dat er een solide line-up neergezet wordt. Awakenings held Cari Lekebusch is er voor de dikkere techno beats en ook Andemat3000 heeft zijn apparatuur bij zich voor een dikke live set vol met harde, funky en groovende tribal beats.

RekorderWat: Rekorder

Waar: Westerunie/Flexbar, Amsterdam

Datum: zaterdag 27 september

Line-up: Fairmont live, Petter, Rauwkost, Juan Sanchez, Wouter de Moor, Ille Bitch, Freddy Spool

Entreeprijs: 15 vvk, 20 door

Website: www.rekorder.nl

Bijzonderheden: Rekorder is jarig en dat moet gevierd worden! Zaterdag 27 september wordt feestelijk uitgepakt in Amsterdam op twee locaties (Westerunie & Flexbar) tot wel 09.00 uur in de ochtend tezamen met twee muzikale grootheden van het grootse Border Community label. Rekorder trakteert tijdens deze lange nacht namelijk op twee artiesten Petter en Fairmont, de populaire liveact uit Canada.

Lawrence aka StenWat: Planet Rose – Dial Night

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: zaterdag 27 september

Line-up: Lawrence aka Sten live, Edfemin & RNDM aka Pigeon, Mark Wanders, Olaf Boswijk, Camiel

Entreeprijs: 12 vvk, 14 door

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Dial is het label dat vorig jaar de harten liet smelten van muziekliefhebbers van over de hele wereld en vertegenwoordigd was in vele, vele jaarlijsten. Dial laat zich moeilijk vangen in hokjes en dat maakt het ook zo interessant en spannend. De line up is er dan ook naar. Allereerst een zeer exclusief live optreden van Pigon, het live monniker van Efdemin en RNDM. Dial opperhoofd van het eerste uur Lawrence (aka Sten) mag uiteraard niet ontbreken op dit feestje.

RuisWat: Ruis

Waar: Poema, Utrecht

Datum: zaterdag 27 september

Line-up: Two EM & El Locco, Mark Broom, Larsson live, Dave Ellesmere, Dimzen

Entreeprijs: 12.50 vvk, 15 door

Website: www.ruis.tv

Bijzonderheden: Het zeer populaire Rotary Cocktail Records label komt op bezoek bij Ruis in de Poema. Sowieso zijn de labelbazen Two EM & el Locco zeer populair bij de Ruis achterban want het is inmiddels de derde keer dat zij plaatjes komen opleggen op een van deze feesten. Ze nemen Mark Broom en Larsson mee, beide heren die ook releasen op het label. En als Ellesmere net zo lekker draait als vannacht in de Catwalk dan kan het wel eens een erg leuke avond worden.

Bar WeinigWat: Bar Weinig

Waar: Tivoli de Helling, Utrecht

Datum: zaterdag 27 september

Line-up: Sleeparchive live, Olene Kader live, Olff, Thomas Martojo, Carlos Valdes

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.tivoli.nl

Bijzonderheden: Waar de vorige edities in het teken stonden van melodieuze house en de gevoelige pop van Apparat zal de editie van 27 september diep, donker en duister zijn. Voor de vijfde editie van Bar Weinig is het de eer aan de Berlijnse artiest Sleeparchive om het Bar Weinig publiek in vervoering te brengen. Naast de gebruikelijk buitenlandse hoofdact zal ook deze Bar Weinig weer vol staan van Neerlands talent; dit maal bestaand uit Carlos Valdes, Thomas Martojo en Ölene Kadar.

Secret Cinema InvitesWat: Secret Cinema Invites

Waar: Factory10, Rotterdam

Datum: zaterdag 27 september

Line-up: Secret Cinema, Estroe, Dennis Ruyer, Egbert

Entreeprijs: 12.50

Website: www.secretcinema.nl

Bijzonderheden: Sugar Factory prees de Secret Cinema Invites avonden met de uitreiking van de ‘Most Succesful Night award’. De Whoosah was afgelopen zomer tweemaal het decor van totale gekte en zorgde voor tropische taferelen tijdens een grauwe zomer. 27 september strijkt Secret Cinema Invites voor de tweede keer neer in de meest rauwe locatie van Rotterdam: Factory 010.

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws