Mari Ferrari kan wél mixen

Partyscene Redactie | 18 september 2008
headlines

‘As the topless-dj turns’

Het begint al aardig op een soap te lijken; de rel rond de Russische dj Mari Ferrari. Het bericht vorige week, dat de ‘mooiste topless-dj van Rusland’ niet echt kon mixen, is Mari’s management compleet in het verkeerde keelgat geschoten en ze zijn vastbesloten haar naam van alle blaam te zuiveren.

 

Mari FerrariWat nouMari draait met voorgemixte cd’s’? Mari Ferrari’s management is ziedend en de hele wereld mag het weten. De collega’s van Mixmag hadden een klacht ontvangen van de Spaanse organisatie Class Concept International, dat Mari tijdens hun WhiteWeekenders-feest niet echt mixte en dat zelfs haar koptelefoon niet ingeplugd was. Er zou ook een video circuleren waarop e.e.a. duidelijk te zien is.

Girls DJs heeft Class Concept International en Mixmag inmiddels uitgedaagd om deze video in de openbaarheid te brengen. Over het feit dat dit nog steeds niet gebeurd is zijn ze niet verbaasd: het hele verhaal is immers één grote leugen. Mari heeft haar totale muziekcollectie gewoon op heel erg beperkt aantal cd’s staan en haar koptelefoon was wel degelijk ingeplugd. Dus! Mixmag is de beroerdste niet en heeft inmiddels een 'rectificatie' geplaatst.

Aangezien wij ook een bericht over deze kwestie hadden geplaatst, vond Girls DJs het nodig om ons deelgenoot te maken van de zure mailwisselingen tussen beide partijen. Hier vind je de officiële verklaring van Girls DJs, compleet met lichtelijk sneue foto’s van Mari op het betreffende feest.

...en ze draait aan de knoppen. Waterdicht bewijs!Aaah, nou zien we het. Wel ingeplugd dus....

Myspace Mari Ferrari

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws