Kamperen in de Stalker

Partyscene Redactie | 17 september 2008
headlines

Campers en caravans zijn niet toegestaan

Nooit zin om naar huis te gaan als de laatste plaat gedraaid is? Dat komt mooi uit, want volgend weekend kun je in club Stalker kamperen tijdens het Outside In festival. Dat is feesten, je tentje opzetten en blijven slapen, om vervolgens ’s ochtends te worden gewekt met een ontbijt en de geur van dixi toiletten.

Festivallen in de StalkerIn het weekend van vrijdag 26 op zaterdag 27 september zal Stalker in Haarlem het toneel zijn van een zomers spektakel waar je met je vrienden en familie, onder het genot van een pilsje, en met de voetjes in het gras kan genieten van de beste artiesten. Tevens is het toegestaan te kamperen, mits je je eigen tent mee neemt. Campers en caravans zijn helaas niet toegestaan.

Op vrijdag vanaf 23:00 is er de gelegenheid je tent op te zetten en de beentjes op te warmen voor een opmerkelijk rave-weekend in Stalker. De benendenzaal wordt gehost door Voetzoekers met optredens van Mr Minoz, Nuno Dos Santos en Iso d’or & Mark Boon. De bovenzaal van Stalker wordt omgedoopt tot Ladies Lounge met Miss Melera, Mirella Kroes en Johanna Mercker.

Als zaterdag iedereen uit zijn tentje is gekropen, en de verkreukelde plastic bekertjes onder de voeten heeft verwijderd, word je getrakteerd op een live optreden van Pitto en dj sets van Ille Bitch, Sven en Soundbalance. Boven zullen de muzikale ravers WRNT & Stevie Wonda hun vrolijke techhouse-sound de zaal in blazen.

Stalker is al aan het opbouwen:

 

Vrijdag 27 september

Area 1: Iso d'or, Mark Boon, Mr Minoz, Tomax, & Nuno Dos Santos

Area 2: Mirella Kroes, Miss Melera, Johanna Mercker

Zaterdag 27 september

Area 1: Live: Pitto, Ille Bitch, Sven, Soundbalance

Area 2: WRNT & Stevie Wonda

Weekend passepour tout - 15 euro; dagkaart - 9 euro

Outside In

Stalker

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws