Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 11 september 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.Een overzichtje.

Jetlag TourWat: Jetleg Tour

Waar: Watt, Rotterdam

Datum: vrijdag 12 september

Line-up: Modeselektor live, Ellen Alien, Joachim

Entreeprijs: 14 euro

Website: www.watt-rotterdam.nl

Bijzonderheden: De Watt begint op stoom te komen en voor de liefhebbers van zeer interessante electronische muziek is vrijdag de perfecte dag om naar de Watt te gaan om te kijken wat ze er zoal van gemaakt hebben. Modeselektor komt zijn dikke live set ten gehore brengen en labelbaas Ellen Alien van BPitch Control is ook aanwezig. Dit alles in het kader van hun jetlag tour 2008, welke momenteel europa rondreist.

Spektrum XLWat: Spektrum XL

Waar: Patronaat, Haarlem

Datum: vrijdag 12 september

Line-up: LTJ Bukem & MC Conrad, Lenzman, Lokal, Sektor & Mos

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.patronaat.nl

Bijzonderheden: De Haarlemse drum&bass/liquid funk/dubstep avond Spektrum XL is in 2 jaar tijd uitgegroeid tot toonaangevend drum&bass event. Als kickoff voor het derde seizoen hebben organisatoren Future Research en Patronaat dj legende LTJ Bukem en zijn vaste MC Conrad gestrikt voor een speciale "Bukem in Session" avond. LTJ Bukem staat wereldwijd bekend om zijn muzikale, energieke en tijdloze drum&bass en zal deze sound tijdens Spektrum XL in een extra lange dj set ten gehore brengen.

Interview Lenzman

BlendWat: Blend

Waar: Paradiso, Amsterdam

Datum: vrijdag 12 september

Line-up: Aardvarck, Boemklatsch, Cinnaman, Jim Aasgier, Leyo, Missing Links, Ruby Wax, The Freshest Kidz, The Subs, TomDamienLo, De Jeugd van tegenwoordig, Jahcoozi

Entreeprijs: 17.50

Website: www.blend.nl

Bijzonderheden: Maandblad Blend lanceert vrijdag de exclusieve fotospecial die zij  samen met het Britse magazine Dazed&Confused maakten. Met optredens van Jahcoozi, The Subs, De Jeugd van Tegenwoording en een veldslag van tientallen andere artiesten, verspreid over alle zalen van de poptempel. Ook onze vaste forumposter en Red Bull uitverkorene Leyo zal hier zijn schijven opleggen!

City Is YoursWat: City Is Yours – Bazaar Bizarre

Waar: Haagse Hogeschool, Den Haag

Datum: zaterdag 13 september

Line-up: Rauwkost  , Miss Melera & Mike Ravelli , Boris Werner, Sandrien, Carlos Valdez, Warren Fellow, Thomas Martojo , Casper Tielrooij , Makam, Le chien Perdu, Sandeep , Boris Ross , Joey Daniel , Taras van de Voorde , Jeng Do live , James Nidecker, Size, Chip & Dale, Secret Cinema, Remy, Peter Horrevorts

Eentreeprijs: 17.50 (12.50 met dik korting

Website: www.thecityisyours.nl   

Bijzonderheden: Het einde van het festivalseizoen 2008 begint nu echt in zicht te komen. De afsluiting is dit jaar in handen van het City is Yours festival op het terrein van de Haagse Hogeschool. Dik host ook een eigen stage op het nieuwe Bazaar Bizarre festival in Den Haag. Dik vertegenwoordigt deze dag Rotterdam en komt dan ook met een geheel Rotterdamse line-up, bestaande uit Boris Ross, Jamie Lie A Kwie, Jeng Do live, Joey Daniel, Taras van de Voorde, Mark Hertz & Wesley Vibes en het gezicht achter dik: dj Sandeep. Andere hosts/organisatoren zijn onder meer: Lovin L'Ectro, Bar 27/GZG-dj team, Steam/Lofar, Secret Cinema invites en Vreemd/Bleifrei.

Love2party preview

RuisWat: Ruis Marathon (22.00 – 12.00)

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 13 september

Line-up: Marcus Meinhardt (DE), Sandeep, Ille Bitch, Joachim, Dimzen

Entreeprijs: 12.50, na 04.00 8 euro

Website: www.ruis.tv

Bijzonderheden: Een hease Marathon in de Catwalk dit weekend. Voor het eerst sinds het ontstaan van deze club zal er een feest en after in één plaatsvinden. Van 22.00 's avonds tot 12.00 de volgende dag is de Catwalk het strijdtoneel van de duitser Marcus Meinhardt, Sandeep, Ille Bitch, Joachim en Dimzen. En omdat de nacht zo lang duurt zullen zij ook allen een extra lange set draaien.. Wees uitgerust!

 

Strictly TechnoWat: Strictly Techno

Waar: Waterfront, Rotterdam

Datum: zaterdag 13 september

Line-up: Glenn Wilson, Bas Mooy, Perry, Charlton

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.waterfront.nl

Bijzonderheden: De september editie van Strictly Techno staat de laatste jaren traditiegetrouw in het teken van de verjaardag van resident Bas Mooy. Nadat vorig jaar Oscar Mulero de pannen van het dak blies, heeft deze keer niemand minder dan Glenn Wilson, de eer om de avond memorabel te maken. Strictly Techno is blij hem te verwelkomen tijdens deze eerst gig in Nederland sinds 2004. Na een afwezigheid van enkele jaren is hij weer helemaal terug, zowel op productioneel niveau als met zijn weergaloze liveset. Ook Charlton viert zijn verjaardag aanstaande zaterdag en beide feestbeesten delen vandaag alvast hun favoriete platen met jullie.

Love2party Top 10

Aril BrikhaWat: Planet Rose Special

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: zaterdag 13 september

Line-up: Aril Brikha live, Len Faki, Pure, Aron Friedman, Lupe, Jeroen kok

Entreeprijs: 12 vvk, 14 door

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Planet Rose doet zijn reputatie weer eens eer aan en haalt een paar dikke namen naar Nijmegen. En ze hebben goed opgelet, want net als in de Catwalk tijdens Dik vorig jaar, mag Aril ook hier een live set van twee uur doen en de aanwezigen van toen weten dat hij dan absoluut op zijn best is! Len Faki verlaat zijn thuis honk Berlijn dit weekend en sluit na Aril de avond knallend af.

StubnitzWat: Opening Techno season

Waar: Stubnitz, NDSM, Amsterdam

Datum: zaterdag 13 september

Line-up: Raoul Fleischamn, Dorine Dorado, Frank Haag live, Kostas Hom, Kwik, Rugon Crowen

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.errorkrew.nl

Bijzonderheden: Het is weer zover! Na alle festivals bij de NDSM werf is de Stubnitz terug in Amsterdam en ligt de komende maanden weer vast aan de werf. Er is al een heel mooi programma samengesteld voor de komende maanden en aanstaande zaterdag is de kick-off van het nieuwe seizoen op de boot onder de leigin van de Errorkrew met een geheel Nederlandse line-up.

MagnetronikWat: Magnetronik

Waar: Poema, Utrecht

Datum: zaterdag 13 september

Line-up: Akufen, Le Chien perdu live, Wesdex, Frodo

Entreeprijs: 10 vvk, 13 door

Website: www.magnetronik.nl

Bijzonderheden: Club Poema bestaat het tweede weekend van september 4 jaar, en Magnetronik vult de zaterdag 13 september op passende wijze in. Magnetronik is de langstlopende vaste avond in Club Poema, daarom onmisbaar op dit verjaardagsweekend, en bovendien één van de eerste Utrechtse clubavonden met serieuze aandacht voor minimal en (diepere) house. Op deze belangrijke avond is de hoofdgast een heuse legende: Marc Leclair aka Akufen.

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws