White Noise on tour

Partyscene Redactie | 9 september 2008
headlines

Dave Clarke beantwoordt al jouw vragen

Extrema en Dave Clarke zijn al een tijdje goede vriendjes. Op zaterdag 27 september wordt dit nogmaals duidelijk tijdens een héél speciale White Noise On Tour-editie in de 013. 365Mag presenteert deze avond alles wat de danceproducer zoekt: van masterclasses 'produceren' tot een Q&A met mr. Clarke himself én een workshop Wii-jayen. En aansluitend natuurlijk een knallende avond met Dave Clarke en Rejected achter de laptops.

 

Dave Clarke verklapt de fijne kneepjes van Serato ScratchHet eerste gedeelte van de avond is toegankelijk voor 150 personen en begint al om zeven uur ’s avonds. 365mag verzorgt dan diverse workshops en masterclasses. Achterover leunen en luisteren is er niet bij op deze avond! Dave Clarke zal namelijk antwoord geven op vragen over het live dj’en met de software van Serato. De mannen van Duotone, bekend van bijvoorbeeld Solar Weekend, zullen de fijnste kneepjes van Ableton Live 7 delen met de deelnemers. WiiJ-Timski laat zien én horen hoe de Wii-mote gebruikt kan worden voor live-optredens. Voor alle ins en outs met betrekking tot het masteren van tracks met Logic Pro 8 is een senior lecturer van SAE (School of Audio Engineering Amsterdam), geboekt. Deze avond biedt kortom een hele mooie dwarsdoorsnede van het producerlandschap en is een prachtige kans voor de muzikant van de toekomst!

 

Ook het muzikale nachtprogramma ziet er goed uit. De grote zaal wordt geopend door de nieuwe White Noise-contestwinnaar, die gekozen gaat worden uit de stapel inzendingen voor de Extrema Outdoor/White Noise-contest. Vervolgens halen de heren van Rejected hun laptops te voorschijn voor een knallende technoset, gevolgd door Dave Clarke. De kleine zaal is ingeruimd voor de mannen die de workshops, eerder op de avond, verzorgen. Duotone en WiiJ-Timski zullen hier bewijzen wat ze waard zijn. Verder staan hier ook Applescal en DVDJ Eye-Fi op het programma.

Kaarten voor de masterclass zijn los verkrijgbaar, maar ook als combi-ticket inclusief entree voor de White Noise-avond. Wil je hierbij zijn? Dan raden we je sterk aan om tijdig kaarten te bestellen via Ticketmaster, want er zijn er maar 150 beschikbaar.  

Extrema

Dave Clarke

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws