Arjuna Schiks wint Vinylized 2008

Partyscene Redactie | 2 september 2008
headlines

‘Ongepolijste diamant met veel talent’

Arjuna Schiks heeft met zijn track ‘Afterbelle’ Vinylized 2008 gewonnen. De jury noemde Arjuna Schiks, vorig jaar finalist van De Grote Prijs van Nederland en producer van de hilarische track 'Konijntje' ft. Willie Wartaal, onder meer een ‘ongepolijste diamant met veel talent’.

Arjuna Schiks heeft met zijn track ‘Afterbelle’ Vinylized 2008 gewonnen.Vinylized werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door de GRAP, organisatie voor Amsterdamse Popmuziek. Ruim 2.200 mensen hebben de afgelopen weken gestemd op de vijf finalisten Tim Wolff, Sperzieb00n, A la Shook, Arjuna Schiks en Julius Geluk.

De jury van Vinylized vond de track van Arjuna Schiks een volwassen, creatieve track die het beste geproduceerd is. De jury vindt dat er een goed idee achter de track zit, een lekkere drive heeft en veel dansvloerenergie.

Arjuna Schiks wint een uitgebreid prijzenpakket, bestaande uit een 12 inch release, gemasterd in de studio's van het SAE Institute. Daarnaast o.m. studiotijd en mastering t.w.v. € 2000 bij SAE Institute, een showcase in de Sugar Factory tijdens het ADE op donderdag 23 oktober, diverse software en gehoorbeschermers. Want: Schiks zijn muziek klinkt weliswaar goed, maar kan je gehoor flink aantasten.

Arjuna Schiks

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws