Club cruisen door Rotterdam

Partyscene Redactie | 26 augustus 2008
headlines

Voor 15 euro naar alle clubs, inclusief speciaal vervoer

Zaterdag 6 september wordt het nieuwe culturele seizoen in Rotterdam Rotterdam geopend en dat betekent traditioneel dat de clubs in de Maasstad in het teken staan van de jaarlijkse Club Cruise. Zestien locaties in de Maasstad openen de deuren voor bezoekers met polsbandje, die tevens gebruik kunnen maken van speciaal vervoer:

limousine, hummer of old-timer.

Met een oldtimer door de stadEcht een groot succes is de Club Cruise de afgelopen jaren nooit geweest. In de rij staan met je polsbandje om en geen vervoer kunnen krijgen, waren wel de meest gehoorde klachten. Maar een nieuw jaar, nieuwe kansen, moeten we maar denken. Zeker ook omdat WATT dit weekend zijn deuren voor het eerst opent. Wat je ook duidelijk kan merken is dat de clubs hun programmering dit jaar toch enigszins opleuken voor het concept. Opvallend is dat Off_Corso dit jaar niet meedoet maar dat de centrale verkoop van kaarten wel voor de deur van deze club plaatsvindt.

Wat wel leuk uitkomt, is dat in de Bootleg deze avond de finale is van de jaarlijkse dj contest. De vier finalisten strijden om de felbegeerde prijzen waaronder een SAE cursus ter warde van tweeduizend euro, gigs in het Paard, Waterfront, FFWD en residency in Bootleg DJ Cafe. Hier beginnen ze al om negen uur 's avonds dus dat is een mooie start van de avond en goeie support voor de helden van morgen.

Wat kan je zoal verwachten in de verschillende uitgaansgelegenheden?

Catwalk: Alexi Delano (us), Jack de Marseille (fr), Philogresz live, Joachim, Jamie Lie A Kwie

Thalia Lounge: Baggi Begovic, Chris Rox, Hitmeister D, Jip Deluxe & Zawdi MC

WATT: Teenage Bad Girl (Paris), Lady GaGa (New York), Strip Steve (Bordeaux), Sweat X (South -Africa), Shitmeister T, Hey Kids, Freshest Kids, Hilbert in HIFI, Jamie Lie a Kwie, Jeff Moore, L'Azizzi.

Club Vie: Denniz, Matt Styles, Laurenzo, Mel Marquez, Jamie Westland

Herr Zimmerman: DJ Sigi (Cafe D'Anvers), TanzMan, Fraulein Z.

ZIN: Robbie Taylor, Mel Marquez

Zaal de Unie: Dutch Nu Jazz All-Stars (Colonel Red, Arthur Flink, Hielke Praagman, Maarten Meddens, Ton van der Kolk, Tuur Moens, Phil Martin). DJ's: André Dadi & Phil

Martin.

Club Cruise 2008Rotown: The New Mastersounds, Git Hyper, Chezz en Deep Diggin’

Exit: CD presentatie Allison, DJ Ron Miller en DJ Funkcel Uncle

Bootleg: finale dj contest.

Waterfront: drum&bass met Phace, SPL, Mindsconnect, Thrasher, Pamb & Harsh, Headhunter

Worm: Jachoozi, Herrmut Lobbiy, Robot Koch, Charly & Galus, Pete Concrete, Matt TDK

Duidelijk is dat als je een hoop clubs bezoekt, het wel eens een afwisselende avond kan worden in het Rotterdamse. Op de website van de organisatie is de volledige programmering van alle deelnemende clubs te vinden. Kaarten, verkrijgbaar via Ticketservice en Het Uitburo, kosten in de voorverkoop 15 euro en op de avond zelf 20 euro bij de kassa voor de deur bij de Off_Corso.

meer info op de site van Club Cruise

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws