Junkie XL doet Britney Spears

Partyscene Redactie | 20 augustus 2008
headlines

Holkenborg aan de slag voor vervallen popdiva

Onlangs is Junkie XL gevraagd om drie nummers te produceren voor het nieuwe album van de vervallen popdiva Britney Spears

De sterrenstatus van Tom Holkenberg, aka Junkie XL, groeit met de dag. Onlangs is de Nederlandse producer, woonachtig in Los Angeles, gevraagd om drie nummers te produceren voor het nieuwe album van de vervallen popdiva Britney Spears.

Het is niet zeker of de tracks het album halen. “Dat weet je pas als je de plaat in handen hebt. De ruwe demo's liggen nu bij haar platenmaatschappij,” heeft manager van Junkie XL, Michiel Groeneveld, laten weten aan Novum.

De veertigjarige producer, die tegenwoordig het meeste geld verdient met het produceren van gamemuziek en filmmuziek, maakte de tracks samen met Nicole Morier - één van de vaste tekstschrijvers van la Spears en coproducer van enkele Junkie XL-tracks op diens laatste album.

Tom is één van de ruim twintig producers die zijn gevraagd om muziek voor Spears te produceren. Over ongeveer negen maanden ligt Britney’s nieuwe album in de winkel en weten we of Tom Holkenborg weer een lekker zakcentje heeft verdiend.

Junkie XL

Britney Spears

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws