Loosefit presents The Budos Band

Partyscene Redactie | 19 augustus 2008
headlines

Last minute partytip!

New Yorks best bewaarde geheim, de Budos Band, staat morgen in het Rotterdamse Rotown. 'Afro/funk van de bovenste plank en grooves dieper dan de Maas,' aldus de boys van Loosefit. Wie het Lowlands-optreden heeft gemist, kan morgen alsnog één van de beste contemporary funkbands van het moment aanschouwen.

New Yorks best bewaarde geheim, de Budos Band, staat morgen in het Rotterdamse Rotown. 'Afro/funk van de bovenste plank en grooves dieper dan de Maas,' aldus de boys van Loosefit.Naast een baklading soul voegt dit elfkoppige ritmeoffensief uit Staten Island een flinke dosis Ethiopische jazz en diepe funk toe aan hun instrumentale ontdekkingsreis. Alsof James Brown staat te jammen met Fela Kuti, maar dan verpakt in krachtige songs met weergaloze beats en vette grooves.

Reden genoeg om morgen af te reizen naar de Rotterdamse Nieuwe Binnenweg, waar de Budos Band wordt vergezeld door het Loosefit Soundsystem, ofwel dj's Git Hyper, Chezz & Deep Diggin', om de reeds losgekomen voetjes wat verder te vermoeien.

Check HIER het report op 3voor12 van het optreden op Lowlands.

Check HIER de Budos Band Muxtape.

Locatie: Rotown, Rotterdam

Datum: woensdag 20 augustus

Tijden: 21.00 tot ?

Aanvang optreden: 21.30 uur

Live: The Budos Band (NY)

Djs: Loosefit Soundsystem

Entree: 10 euro

Loosefit

The Budos Band  

Rotown

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws