Burial maakt ware identiteit bekend

Partyscene Redactie | 6 augustus 2008
headlines

Wil de echte Burial nu opstaan?

Er is de laatste jaren veel gespeculeerd over de ware identiteit van avantgardistische dubstepper Burial, maar op zijn eigen MySpace heeft hij nu officieel zijn naam onthuld. Het gaat niet om een alter ego van een superstar dj, zoals door sommigen werd gedacht, maar gewoon om een bescheiden producer uit Zuid-Londen die tunes belangrijker vindt dan ego.

En dit is 'm dan... Will Bevan.Het volgende bericht verscheen gisteren op de MySpace van Burial: “Hoi. Er werd een tijdje gespeculeerd  over wie ik ben, maar dat is niet belangrijk. Ik wou onbekend blijven, omdat ik wil dat het gewoon om de tunes draait. Het laatste jaar is 'mijn onbekendheid' een issue geworden en daar heb ik geen zin meer in. Ik ben een bescheiden persoon en wil alleen maar wat tunes maken, meer niet. Mijn naam is Will Bevan, ik kom uit Zuid-Londen, ik treed niet op de voorgrond en ga gewoon mijn volgende album afmaken.

Er komt binnen een paar weken een 12” aan met vier tracks. Ik hoop dat jullie ‘m goed vinden; ik zal er later vast één online zetten. Excuses voor eventuele slechte tracks die ik gemaakt heb, dat zal ik goedmaken. Ik wil iedereen die me gesteund heeft, mijn tunes goed vindt en me berichten heeft gestuurd ontzettend bedanken. Dat betekent heel veel voor me. ‘Big up’ iedereen, pas goed op jezelf, Will (Burial).”

Bericht op de MySpace van Burial

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws