Iggy Pop & The Stooges openen WATT

Partyscene Redactie | 31 juli 2008
headlines

Ted, waar blijven die beats?

Ted, waar blijven die beats?

Geen Underworld, geen Daft Punk, geen Michel de Hey, geen Joris Voorn, maar de 61-jarige punkrocker Iggy Pop mag het nieuwe Rotterdamse poppodium WATT op dinsdag 2 september openen.

Toegeven, de line-up tot nu toe leert dat de WATT-programmeurs niet louter van gitaarherrie uit de zestigerjaren houden, maar ook een beetje gevoel voor Brazilectro (Zuco 103, op 12 september), Nederhop (Sticks, Rico & Winne, op 18 september), huilenbalkensoul (Alain Clark, op 25 september) en Nedersoul (Pete Philly & Perquisite, op 10 oktober) hebben, maar aankondigingen van de échte dance-helden blijven vooralsnog uit.

Zou Ted Langenbach met vakantie zijn? Zou de man, die het Rotterdamse nachtleven weer een beetje kan laten swingen, op dit moment in zijn hangmat in Barcelona liggen? Ted, was Felix da Housecat niet beschikbaar? Is Tiefschwarz helemaal volgeboekt, de komende tijd? Gaat Joost van Bellen nou wel of geen vaste RAUW-feesten organiseren in WATT?

Ted, wanneer klinken er weer knetterharde beats uit die speakers op de West-Kruiskade 26/28? Die dansvloer moet immers bewegen, om energie op te wekken.

 

WATT Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws