Een dikke Zeeruis aanstaande zondag bij Naturel

Partyscene Redactie | 30 juli 2008
headlines

Scheveningen 'the place to be'

Niet Bloemendaal, maar Scheveningen lijkt dit jaar 'the place to be' als het gaat om strandfeesten. De afgelopen weekenden was continue raak, waarbij zelfs Ibiza-achtige taferelen gemeld zijn. Of het nu ging over Zeeruis, Brandend Zand of Secret Cinema invites... Allen waren ramvol en met een uitgelaten sfeer die lange tijd in Scheveningen ontbrak. Ook Love2party doet dit jaar een kleine duit in het zakje en organiseert, samen met Ruis en Struikgewas, aanstaande zondag Zeeruis = Dik!

Zeeruis = Dik!Dik is hot! Naast de vaste avonden in de Catwalk is dik deze zomer ook buiten Rotterdam actief. Zo hosten wij een eigen stage op het City is Yours festival in Den Haag in september en aanstaande zondag zijn we als co-host actief tijdens Zeeruis = dik. En dik was de eerste editie van Zeeruis met als absoluut hoogtepunt een vijf minuten durende staande ovatie aan het einde van de set van Warren Fellow. En natuurlijk kan Warren niet ontbreken zondag en zal hij wederom de afsluitende set voor zijn rekening nemen.

Maar er is natuurlijk veel meer. Ook de Rotterdamse technokoningin en graag geziene gast bij dik, Estroe, is van de partij om haar favoriete strandplaten op te zetten. Tevens is dit haar eerste gig dit jaar bij Naturel. Iets wat trouwens ook geldt voor Ille Bitch, een van de smaakmakers vorig jaar tijdens Zeeruis in de Whoosah. De rest van de line-up bestaat uit de resident dj's van de verschillende organisaties. Dik-resident Sandeep is erbij en ook Peter Richards, Cosh en Zeepkip Duo van Struikgewas zullen allen een stapel lekkere platen opleggen. En zoals het hoort bij een goed strandfeest is de entree geheel gratis!

Zeeruis = Dik!

Zondag 3 augustus

Strandclub Naturel, Scheveningen

dj's: Warren Fellow, Estroe, Ille Bitch, Sandeep, Zeepkip Duo, Pete Richards, Cosh

12.00 - 01.00

Entree Gratis!

Naturel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws