Geen dik zonder talent

Partyscene Redactie | 28 juli 2008
headlines

DJ-sterren van morgen nemen bezit van de Catwalk

Op zaterdag 16 augustus richt dik zich, voor de tweede keer deze zomer, op talentvolle dj's uit Rotterdam en omgeving. Na een zeer geslaagde editie in juli, waar de jonge honden bewezen niet onder te doen voor grote nationale en internationale artiesten, mogen ditmaal Joey Daniel, Unders, Jeff Moore en Hilbert in Hifi hun kunsten komen vertonen.

Joey DanielNormaal gesproken nodigt dik elke editie een gerespecteerde naam uit de internationale dancescene uit die de fijnste hedendaagse elektronische klanken serveert. Na drie edities met grote namen uit het binnen- en buitenland, is het deze keer de beurt aan de talentvolle mannen uit ons eigen land. Love2party host inmiddels al ruim twee jaar de Love2party Talent Room in verschillende clubs in het land en op het Free Your Mind festival en vindt dat ook de talenten de kans moeten krijgen om zich in de Catwalk te bewijzen.

Zo is daar Joey Daniel. Eigenlijk mag je hem al een tijdje niet meer omschrijven als talent, maar voor deze ene keer maken we een uitzondering. Joey is druk met zijn populaire Schluss-feesten en zijn nieuwe avond Selektor in Off_Corso. Daarnaast staat hij op het dik-podium tijdens de City is Yours. Tijd dus dat hij ook eens op dik in de Catwalk te bewonderen is.

Ook actief met het organiseren van allerlei feesten is Unders, voorheen beter bekend als Dunca de La Funk. Zijn Bleifrei en Display-feesten doen het goed in Amsterdam en als mede-organisator van het Circo Loco-event tijdens Koninginnedag, kunnen we niet anders stellen dan dat Unders hart heeft voor de Hollandse dancescene. Nog niet eerder Undersstond hij in de Catwalk - iets waar dus snel verandering in komt.

Rotterdammer Jeff Moore is één van de jonge honden die het Rotterdamse uitgaanscircuit de laatste tijd onveilig maakt. Naast het draaien van dikke platen, houdt hij zich druk bezig met het organiseren van eigen avonden, zoals Platform in de Bootleg en Eye On in de Catwalk.

Het rijtje wordt compleet gemaakt door Hilbert in Hifi, de man die zich al jaren inzet voor het Rotterdamse uitgaansleven. Zo is hij druk bezig met het organiseren van zijn eigen In Hifi-avonden en is hij een graag geziene gast achter de draaitafels. Tijd dus voor een dik optreden van zijn hand op zaterdag 16 augustus.

Wat: dik.

Waar: Catwalk, Rotterdam

Wanneer: zaterdag 16 augustus

Tijd: 23.00 - 06.00

Wie: Joey Daniel, Unders, Jeff Moore, Hilbert in Hifi, Sandeep & Warren Fellow

Prijs: 10 euro

Joey Daniel

Unders

Jeff Moore

Hilbert in Hifi

Catwalk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws