Love2link week 30 en 31

Partyscene Redactie | 28 juli 2008
headlines

De essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: de meest interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes, filmpjes en interviews die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op het wereldwijde web. In deze Love2link onder meer nattigheid op Rockit Open Air, de moves van Joe Claussell en interviews met Kid Koala, Jamie Jones en Agaric.

Nadat de organisatie van Rockit Open Air tot nu toe ieder jaar enorme mazzel had met het weer, moest het een keer gebeuren: hoosbuien, onweer en het stilleggen van de laatste gigs wegens naderend noodweer. Toch vonden sommige bezoekers het blijkbaar niet nat genoeg...

 

Deze week dook er een filmpje op van de Amerikaanse house-dj Joe Claussell die diep in de groef zit en nog net de knopjes niet van zijn mengpaneel rukt, tijdens een set vorig jaar in Lincoln Park. Hoezo: ‘dj’s zijn saai om naar te kijken’?

Deze peuter heeft het dancevirus ook al erg vroeg te pakken, compleet met verplicht vingertje in de lucht. Wellicht familie van Claussell?

Altijd al een kijkje in de keuken willen nemen bij de platenfabriek Record Industry in Haarlem? Hier kom je meer te weten over de fabricage van vinyl en hoe de vlag ervoor hangt in de vinylbusiness. En voor meer ‘inside information’ over het Amerikaanse label Ghostly International kun je hier terecht.

Tenslotte zijn er natuurlijk ook weer de onvermijdelijke (Engelstalige) interviews, deze keer met  Adultnapper, Mark Broom, Kid Koala (video), Jamie Jones, Prins Thomas, Claude von Stroke en Agaric. Voor iTunes-leden staat er op die website ook nog een Sven Vath video-interview online.

Heb jij ook een interessante link, zet ‘m dan hieronder in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws