Maak je eigen festivalplanning!

Partyscene Redactie | 25 juli 2008
headlines

Blokkenschema’s Welcome to the Future en Lowlands online

Het blokkenschema van het Welcome to the Future festival

Deze week is zowel de timetable van het Welcome to the Future festival als het welbekende blokkenschema van Lowlands in de openbaarheid gebracht. Op de Nederlandse (dance)festivals, die elk jaar groter van opzet lijken te worden, zijn deze ‘gidsen’ niet te missen.

Had je in de begindagen van de dance - u weet wel: in de Generation of Love - hooguit twee podia waar niet meer dan 10 artiesten optraden, vandaag de dag is een kompas geen overbodige luxe om in het mega-aanbod van dj’s en acts je favoriet te vinden.

Daarom is een festival anno 2008 niet compleet zonder overzichtelijke timetable, beseft ook de organisatie van het Welcome to the Future-festival. Gisteren kregen alle leden van de gelijknamige website een blokkenschema toegestuurd, met een handige doorstuurfunctie. Vink je favoriete artiesten aan, en mail jouw eigen programma naar je vrienden!

Kaartlezen is ook een vak

Ook het Lowlands-blokkenschema is bekend. Aangezien je het vierdaagse muziekfestijn in de Flevopolder moet beleven met je vrienden, is het belangrijk om te weten waar je buddies zich bevinden. Als je inlogt op de Lowlands-site en je planning plaatst in je favorietenlijstje, kunnen je maten altijd zien waar jij uithangt - en andersom natuurlijk.

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je vanaf 1 augustus de Lowlands Mobile Festival Guide voor op je GSM gratis downloaden van de Lowlands-site. Blokkenschema, plattegrond, bio's en wat extra features op je telefoon, en niets staat jou een geweldig festival nog in de weg.

Welcome to the Future

Lowlands

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws