DJ Assault legt uit

Partyscene Redactie | 16 juli 2008
headlines

“You can’t try to punk me like that”

Een paar weken geleden berichtten we je al over een akkefietje tijdens het Primavera Festival in Barcelona tussen Alan Braxe en DJ Assault, waarbij de laatste Braxe hardhandig in de speakerstellage drukte. Assault is blijkbaar een beetje geschrokken van de negatieve media-aandacht en maakte een video om uit te leggen hoe het zit.

'Ja maar natuurlijk is mijn moeder een 'ho' meneer Assault. U heeft helemaal gelijk...'Volgens de aanwezigen verloor DJ Assault zijn geduld, toen Alan Braxe zijn draaitijd flink overschreed en geen aandacht schonk aan de verzoeken van Assault om er een einde aan te breien. Het laatste stukje van het opstootje dat vervolgens in de booth ontstond, kun je hier bekijken.

Maar wie dacht dat deze Amerikaanse ghetto tech-dj enorm spijt zou gaan betuigen heeft het mis. Hij is nog steeds van mening dat Braxe hem behoorlijk gedist heeft. Vervolgens noemt hij het “schattig” dat Braxe echt met hem wou vechten na de duw en stond het “grote ego” van Braxe in de weg, toen Assault achteraf zijn verontschuldigingen wou aanbieden.

Hij adviseert artiesten, die in de toekomst voor hem in de line-up draaien, tenslotte om goed op hun tijd te letten: “It's a respect thing”. Naast vele uren oefenen in je slaapkamer en zoektochten naar de mooiste plaatjes, blijkt basiskennis van zelfverdedigingstechnieken nu dus ook al tot de noodzakelijke dj-skills te behoren.

DJ Assault legt uit, vanuit zijn eigen huiskamer:

 

MySpace Alan Braxe

MySpace DJ Assault (want wij willen geen ruzie!)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws