Love2link week 26 en 27

Partyscene Redactie | 30 juni 2008
headlines

De essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: de meest interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes, filmpjes en interviews die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen in cyberspace. In deze Love2link o.a. dj-en in een vliegtuig, meedoen aan het DMC-kampioenschap zonder te mixen en interviews met Jamie Lidell, Ewan Pearson en Carl Craig.

David Guetta, deze zomer resident op the ‘F*** Me, I’m Famous’-feesten in de Pacha op Ibiza, bracht zijn fans vorige week letterlijk in hogere sferen: op weg naar de Balearen werd er in het vliegtuig een complete dj-booth tevoorschijn getoverd en veranderde de vlucht in een gezellige pré-party.

 

Dat sommige dj’s zulke hoogtes nooit zullen bereiken, wordt duidelijk in een pijnlijk filmpje van de DMC-kampioenschappen uit 2004, dat deze week opdook. Drie trieste minuten waarin slaapkamer-dj Roman Zerano geen enkele mix weet te maken en zijn dromen in rook ziet opgaan (en deze afgang is dan ook nog eens voor altijd vastgelegd op de officiële DMC-dvd!).

BBC radio 1-dj Mary Ann Hobbs hostte ook dit jaar weer een podium op Sonar en blikte in haar radioshow terug op de hoogtepunten. Hier vind je sfeerimpressies en fragmenten uit de sets van Mala, Schackleton en Flying Lotus.

Verder natuurlijk weer een aantal fijne interviews met onder meer Jamie Lidell (video), Ewan Pearson (video), Carl Craig, Fabrice Lig, Will Saul, Prins Thomas en Booka Shade.

Heb jij ook een interessante link, zet ‘m dan hieronder in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws