Personeel gezocht voor Watt

Partyscene Redactie | 26 juni 2008
headlines

Verbouwing duurzame dance-club op schema?

Watt, zoals het er ooit uit komt te zien

Zou het er dan toch van komen? Zou de verbouwings-deadline op 4 september van Watt, het nieuwe Nighttown, worden gehaald? Op de Hyves-pagina van ‘s werelds eerste duurzame dance-club zijn gisteren in ieder geval vacatures geplaatst.

Berichtte Love2Party anderhalve maand geleden nog dat de toekomst van het poppodium aan de West-Kruiskade onzeker is vanwege een tegenvallende aanstaande subsidieregeling van de Gemeente Rotterdam, de verbouwing aan het bouwvallige pand gaat onverminderd voort.

Gisteren is de Hyve-pagina van Watt in het leven geroepen. Dat is voor het management van ‘Brotherhood’ een mooie manier om de nog openstaande vacatures in de openbaarheid te brengen. Dus kun je een beetje afwassen, biertjes tappen, koken en/of schoonmaken, reageer dan op de Watt-vacatures die HIER zijn gepubliceerd.

De eerste data van concerten in Watt zijn inmiddels bekend gemaakt. Op 25 september treedt Alain Clark op, gevolgd door shows van Leaf (24-10), Guuz Meeuwis (19-11) en Blof (21-11). Vooralsnog is het wachten op een paar toffe clubavonden, maar Ted Langenbach kennende, komt dat wel goed.

Watt Rotterdam op Hyves

Watt Rotterdam homepage

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws