Rotterdamse talenten zijn dik.

Partyscene Redactie | 25 juni 2008
headlines

DJ-sterren van morgen nemen bezit van de Catwalk

Op zaterdag 5 juli richt dik zich op talentvolle dj's uit Rotterdam en omgeving. Vier dj-sterren van morgen nemen, samen met resident's Warren Fellow en Sandeep, plaats achter de draaitafels om te bewijzen dat zij net zo dik draaien als grote nationale en internationale artiesten. Te gast zijn Jamie Lie A Kwie, Mark Hertz & Wesley Vibes, Steelo en Kadir Pelit.

Mark Hertz & Wesley VibesNormaal gesproken nodigt dik elke editie een gerespecteerde naam uit de internationale dancescene uit die de fijnste hedendaagse elektronische klanken serveert. Na drie edities met grote namen uit het binnen- en buitenland, is het deze keer de beurt aan de talentvolle mannen uit ons eigen land. Love2party host inmiddels al ruim twee jaar de Love2party Talent Room in verschillende clubs in het land en op het Free Your Mind festival en vindt dat ook de talenten de kans moeten krijgen om zich in de Catwalk te bewijzen. De line-up bestaat daarom dan ook gedeeltelijk uit dj's die ook in onze talent room gedraaid hebben.

Zo zijn daar Mark Hertz & Wesley Vibes. Als geheel onbekende dj's maakten zij eind 2006 hun opwachting in de Winkel van Sinkel, waar zij gelijk een verpletterende indruk achterlieten. Zo goed dat ze ook in de Talent Room op Free Your Mind 2007 hun ding mochten doen. Inmiddels stonden ze al in de finale van de TWSTD dj contest en hosten zij de succesvolle Diepgang avonden in de Catwalk. Ook een Talent Room deelnemer is de uit Delft afkomstige Steelo. Hij maakte veel indruk met zijn set in de Club zonder Concessies en vervolgens op Free Your Mind 2008. Een man waar we nog veel van gaan horen.

De Rotterdamse Jamie Lie A Kwie draaide nog niet in onze Talent Room maar bewees zich al in 2006 als winnaar van de TWSTD dj contest. Jamie draait inmiddels door heel het land en manifesteert zich ook nadrukkelijk met het organiseren van eigen Jamie Lie A Kwieavonden, zoals Platform in de Bootleg en Eye On in de Catwalk. Het rijtje talenten wordt compleet gemaakt door Kadir Pelit. Wederom een deelnemer aan de Talent Room in 2007. Kadir is misschien de minst bekende van het stel, maar als je even op internet zoekt naar een mix van de goede man dan weet je meteen hoeveel kwaliteit hij bezit. Natuurlijk wordt de avond verder in goede banen geleid door residents Warren Fellow en Sandeep, die voor een warme opening en een knallend slot zorgen.

dik @ Bazaar Bizarre festival

Naast dit alles is er nog een leuk nieuwtje. Dik host namelijk een eigen stage op het nieuwe Bazaar Bizarre festival in Den Haag. Dat vindt plaats op zaterdag 13 september op het terrein van de Haagse Hogeschool. Een intiem festival met acht kleine stages en daaromheen een hoop kraampjes, art en andere ongein. Een festival zonder grote namen, maar gehost in samenwerking met kleine underground initiatieven uit Nederland. Andere hosts zijn onder meer Lovin L'Ectro, Bar 27/GZG, Steam/Minimal Eindhoven, Secret Cinema invites en Vreemd/Bleifrei. Dik vertegenwoordigt deze dag Rotterdam en komt dan ook met een geheel Rotterdamse line-up, bestaande uit Sandeep, Boris Ross, Jamie Lie A Kwie, Jeng Do live, Joey Daniel, Taras van de Voorde, Mark Hertz & Wesley Vibes.

Wat:dik.

Waar: Catwalk, Rotterdam

Wanneer: zaterdag 5 juli 2008

Tijd: 23.00 - 06.00

Wie: Jamie Lie A Kwie, Mark Hertz & Wesley Vibes, Steelo, Kadir Pelit, Sandeep & Warren Fellow

Prijs: 10 euro

Mark Hertz & Wesley Vibes

Jamie Lie A Kwie

Steelo

Kadir Pelit

Warren Fellow

Sandeep

Catwalk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws