Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 25 juni 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde. Een overzichtje.

FESTIVALS

AwakeningsWat: Awakenings Festival

Waar: Houtrak, Spaarnwoude

Datum: zaterdag 28 juni

Line-up: oa Monika Kruse, Cari Lekebusch, Adam Beyer, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Steve Rachmad, Marco Carola, Dave Clarke, Lauhaus, Ben Sims, Marco Remus, Gayle San, Stacey Pullen, Joel Mull, Karotte, Kenny Larkin en vele andere

Entreeprijs: uitverkocht!

Website: www.awakenings.nl

Bijzonderheden: Zo ongeveer iedereen die wat voostelt in de technowereld is aanstaande zaterdag aanwezig op het Awakenings festival. Natuurlijk is het festival traditiegetrouw van tevoren uitverkocht, dus zonder kaartje, heb je pech. Tenzij je bereid bent om 200 euro te betalen via Marktplaats. Tevens is er een dikke after op het Westergasterrein met een hoop dj’s die overdag ook draaien. Have fun!

Ruhr In LoveWat: Ruhr in Love

Waar: Olgapark, Oberhausen

Datum: zaterdag 28 juni

Line-up: Chris Liebing, Joel Mull, Toni Rios, Paul Langley, DJ Amok, ViperXXL, Sven Wittekind, Moonbootica, Space DJ'z, Dr. Motte, Frank Kvitta, Eric Sneo, Kaos, Phil Fuldner, Felix Kröcher en vele vele meer

Entreeprijs: 15 euro vvk

Website: http://www.nature-one.de/events/ruhr-in-love/

Bijzonderheden: Geen kaartje voor Awake? Dan is misschien een rit naar Duitsland een optie, want daar vindt zaterdag Ruhr in Love plaats. Een mega festival met ook een hele hoop dikke namen. En een entreeprijs die nog niet eens de helft bedraagt, als wat je voor Awakenings neer moet tellen, maar dat is in Duitsland wel vaker zo. Tevens zijn er Nederlandse organisaties die hier een stage hosten, dus dat is dan ook wel weer leuk!

 

CLUBNIGHTS:

 

Pixel & BleifreiWat: Pixel & Bleifrei – Connaisseur tour

Waar: Flexbar, Amsterdam

Datum: vrijdag 27 juni

Line-up: Plasmik live, Kollektive Turmstrasse live, Estroe, Alex Flitsch, Unders, Carlos Valdes, Drrie, Jorn Liefdeshuis

Entreeprijs: 10 vvk, 12.50 door

Website: www.properpropaganda.com

Bijzonderheden: Het zeer gerespecteerde Connaisseur label van Alex Flitsch is op dit moment bezig met een Grand Cru club tour en ze doen ook amsterdam aan, met een line-up die niet voor de poes is. Labeleigenaar Alex Flitsch zal natuurlijk van de partij zijn, tevens komen zijn paradepaardjes Kollektiv Turmstrasse en Plasmik een dikke liveset weggeven. En ook onze eigen Estroe is van de partij, als zijnde de Nederlandse inbreng in het Connaisseur plaatje.  

OnderwegWat: Onderweg

Waar: Stalker, Haarlem

Datum: vrijdag 27 juni

Line-up: De Man Zonder Schaduw

Entreeprijs: 8 euro

Website: www.stalker.nl

Bijzonderheden: Vrijdag vormt Club Stalker het toneel voor weer een bijzonder feestje: de laatste keer Onderweg met De Man Zonder Schaduw in 2008. Na een reeks vlammende feesten met headliners als Toni Rios en Haito is het de beurt aan De Man zelf om de Onderweg-reeks van 2008 van een passend slot te voorzien. Met een dikke "all-night-long" 5 uurs afsluit-marathonset zal de goedlachse held de Stalker de hele nacht lang meenemen op technoreis.

PixelWat: 11 laatste dagen

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag & zaterdag

Line-up: Donderdag: Isolee live, Sascha Funke, Marbert Rocel, Carlos Valdes, Bert de Rooij

Vrijdag: Bart Skils, 2000 and One, Boris Werner, Lauhaus, Kabale und Liebe, David Labeij

Zaterdag: onbekend.

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Met pijn in het hart wordt dit weekend afscheid genomen van één van de leukste clubs in ons land: 11 - Amsterdam. Donderdag een hele dikke line-up tijdens de allerlaatste Pixel avond, vrijdag een geheel Nederlandse aflevering van Static. En zaterdag vindt de allerlaatste, reeds uitverkochte avond plaats, waarvan de details niet bekend zijn gemaakt.

Love2party preview

Herr ZimmermanWat: Tanznacht

Waar: Herr Zimmerman, Rotterdam

Datum: zaterdag 28 juni

Line-up: Bloody Mary (Berlin), Fraulein Z, Tanzman

Entreeprijs: 12.50 vvk, 15 door

Website: www.herrzimmerman.eu

Bijzonderheden: Het is de laatste zaterdag van de maand en dat betekent een speciale avond in Herr Zimmerman. Ditmaal komt Bloody Mary voor de tweede keer naar de voormalige vleesfabriek in Rotterdam. Mary stond al eerder achter de draaitafels en liet toen een zeer goede indruk achter in de Maasstad. Goede reden dus om haar nog eens te boeken.

Bla BlaWat: Bla Bla

Waar: Studio 80, Amsterdam

Datum: zaterdag 28 juni

Line-up: Johnny D live, Peter Dildo aka Rozzo (helft van Mountain People), Daniel Sanchez, Lauhaus, Boris Werner, Tony Boogs

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.studio80.nl

Bijzonderheden: Daniel Sanchez is druk in de weer geweest om een mooie line-up samen te stellen voor zijn Bla Bla-avond. Te gast is Peter Dildo aka Rozzo die samen met Serafin ook het beroemde Mountain People duo vormt. Daarnaast komt uit Noorwegen Johnny D langs voor een live-set. Johnny gooit het hele jaar al hoge ogen met swingende en funkende minimal technoproducties, waarvan bijna elke dj er wel eentje in zijn tas heeft zitten. Een prima afterplaats voor Awakenings dus.

DriftWat: Drift

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: vrijdag 27 juni

Line-up: Funk D’Void, Likatek, Yaron Cohen, Daniel Sanchez, Ranz und Tanz, Thijs Leenders

Entreeprijs: 11 vvk, 12.50 door

Website: www.driftomtedansen.nl

Bijzonderheden: Drift gaat lekker de zomer in met Funk d'Void! Hij zal deze zwoele zomernacht de Waal sneller doen laten stromen. Techhouse van de bovenste plank zoals deze sympathieke geweldenaar al meerdere malen liet horen op bijvoorbeeld FYM, Extrema, Rockit, Nature one en noem het maar op. Ook de Kosovaarse held Likatek zal laten horen uit welk technohout hij gesneden is. De opening zal worden verzorgd door Nijmeegs grootste techhouse talent Yaron Cohen.  

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws