Love2link week 24 en 25

Partyscene Redactie | 15 juni 2008
headlines

Muzikale bytes

Daar zijn ze weer: de meest interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes, filmpjes en interviews die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen. In deze Love2link onder meer Brighton Port Authority, DJ Assault in de aanval en Russisch mengpaneel-misbruik.

 

Wat gebeurt er als Norman Cook (a.k.a. Fatboy Slim) en zijn muzikale maatje Simon Thornton samen de ‘Brighton Port Authority’ in het leven roepen en voor hun eerste release zowel de vocals van David Byrne als Dizzee Rascal inschakelen? Nou, dit dus…

 

Dan een opmerkelijk relletje in de dj-booth. Onlangs draaide Alan Braxe (‘Music Sound Better WithYou’) op het Primavera Festival in Barcelona iets te lang door naar de smaak van ghetto-techer DJ Assault, die na hem in de line-up stond. Na tien minuten vriendelijke verzoekjes was de heer Assault het blijkbaar helemaal zat en drukte hij Braxe hardhandig in de speakerstellage. Daarna greep hij de mic om: ‘I’m from Detroit, homeboy’ door te zaal te schreeuwen. Hier het laatste stukje van het opstootje.

Nog meer geweld: een sterk staaltje Russisch mengpaneel-misbruik, waarmee deze gasten willen bewijzen dat de Mackie TAPCO Blend 6 het sterkste mengpaneel ter wereld is. En heb je altijd als eens willen weten wat er met een mobieltje gebeurt als je ‘m op de hoogste stand in de magnetron zou doen, dan vind je hier het antwoord (‘it’s alive I tell you, aliiive’)!

Tot slot natuurlijk weer een paar leuke interviewtjes met François K. (video) , Appleblim (geschreven, Engels), Stacey Pullen (geschreven, Engels) en James Holden (geschreven, Engels).

 

Heb jij ook een interessante link, zet ‘m dan hieronder in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws