11-tal rekent op de zege

Partyscene Redactie | 12 juni 2008
headlines

Basisopstelling nog niet bekend

Ook in de 11 is de EK-gekte losgebarsten. Vrijdag, na de wedstrijd Nederland- Frankrijk, presenteert de club de eigen sterspelers aan de wereld, onder de bezielende leiding van aanvoerder Boswijk. Alle spelers zijn fit, al gaat het gerucht dat de hamstringblessure van San Proper gisteren tijdens de training ineens weer opspeelde. Als dat maar goed afloopt….

Er worden veel Oranje-supporters verwacht in de 11 aankomende vrijdag.De avond is een vervolg op het melige carnavalsfeest van de Raad van 11 eerder dit jaar en staat vrijdag helemaal in het teken van het EK. De 11 kan in totaal beschikken over twintig spelers, maar wil de basisopstelling op dit moment nog niet bekend maken. Je moet de tegenstander natuurlijk niet wijzer maken dan hij al is.

Toch is er veel vertrouwen in dit team, dat een goede mix is van gretige nieuwkomers en ervaren spelers die zeker rust in het 11-tal zullen weten te brengen. De selectie is als volgt: Lupe, Victor Bakhuis, Eric B Young, Anoesjka, Aron Friedman, Olaf Boswijk, Kabale und Liebe, Noah Pepper, Radar, Brent Rozendaal, Daniel Sanchez, Sandrien, Kouam Djoko, Eelco Couvreur, San Proper, Jan van Kampen en Julien Chaptal.

‘Je moet mixen, anders ken je niet scoren’

 

De Raad van 11-tal/ 13-06-2008/ 11, Amsterdam/ 22:30 tot laat/ entree € 15 euro, € 12,- voor pashouders.

11

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws