Michel de Hey opent terras Catwalk

Partyscene Redactie | 29 mei 2008
headlines

Catwalk gaat outdoor!

Zomerse avonden zijn er om buiten doorgebracht te worden. Dat hebben ze zich bij de Catwalk in Rotterdam ook gerealiseerd. Daarom is het pleintje naast de Catwalk de hele zomer lang voorzien van een groot terras waar je lekker kunt chillen, totdat het tijd is om een danspas te wagen in de ondergrondse club. Komend weekend wordt het terrasgeopend.

De Hey weer terug in zijn hometownHet terras is, bij lekker weer, elke dag van de zomer geopend en op stapavonden klinkt er natuurlijk ook fijne muziek uit de speakers. Een aantal keer deze zomer is het terras langer geopend en kan de dj, welke die avond draait, buiten warm draaien. Komend weekend wordt het terras geopend en wat is nou een betere avond om dat te doen dan wanneer Michel de Hey draait?

Aanstaande zaterdag is het zover. Michel de Hey is weer in de Maasstad om een vier uur set te draaien in de intieme ondergrondse club. Michel draait steeds minder in ons land, maar als hij in ons midden is, dan wil hij zich van zijn beste kant laten zien. En de leukste, intieme feestjes uitkiezen. Feestje voor vier of vijfhonderd man. Support is er dit keer van Catwalk- en Sound Architecture-resident Joachim en de platform boys Jamie lie a kwie en Jeff Moore. En wie weet, misschien draait Michel ook nog wel op het nieuwe terras, voordat hij de club in gaat?

WIN KAARTEN VOOR MDH!

Natuurlijk geven we ook een paar plaatsen op de gastenlijst weg. Wat moet je daarvoor doen? Antwoord de volgende vraag:

"Waar vierde Michel de Hey zijn laatste verjaardag"??

Stuur het juiste antwoord onder vermelding van MDH @ Catwalk naar Sound Architecture info@soundarchitecture.nl. De eerste goede inzendingen krijgen zo snel mogelijk een reactie..

Michel de Hey

Catwalk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws