Twee dagen feest in de BG

Partyscene Redactie | 21 mei 2008
headlines

Deephouse-held Jimpster eindelijk weer in Nederland 

In januari startte Display als nieuw concept in de BG in Amsterdam. Na een succesvolle start is er gekozen om van de tweede editie gelijk een weekender te maken. Aanstaand weekend is het dus twee dagen feest op de begane grond van het oude postgebouw.

JimpsterOpvallend aan de line-up is dat er niet voor de gemakkelijke weg gekozen wordt. Display lijkt een frisse visie te hebben op wat ze zoal programmeren. Op vrijdag is de kick-off met veel aandacht voor elektro tech-house uit San Fransisco. Dirtybird label eigenaar Claud von Stroke komt samen met Justin Martin naar Amsterdam en ze nemen Deephouse held, en eigenaar van Freerange records, Jimpster mee. Vooral de laatstgenoemde is een aanrader om eens te checken, want deze man brengt de meest wonderschone houseplaten uit.

Op zaterdag gaat het over een andere boeg en is er veel aandacht voor de nieuwe garde minimal tech-house producers. De Israëliers Guy Gerber en Chaim vliegen naar de hoofdstad samen met de Italiaanse Lucio Aquilina. Allen zijn veel geprezen producers die momenteel hoge ogen gooien met hun vele releases. Natuurlijk zijn er ook Nederlandse vertegenwoordigers in de persoon van Warren Fellow en Unders. Kaarten kosten 16 euro per avond of 25 euro voor een combi ticket.

WIN WIN WIN WIN

Natuurlijk hebben wij een paar kaarten weten te scoren voor Display Weekender. Wil jij graag op vrijdag of zaterdag dansen in de BG op onze kosten? Stuur dan een mailtje naar Sander en vermeldt even welke dag je graag zou willen gaan. Winnaars krijgen vrijdag bericht per email.

Meer info vind je op de site van Strong Sense

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws