Uit Het Gesprek: \'Dance is pure fascisme\'

Partyscene Redactie | 15 mei 2008
headlines

‘Je hoort gewoon de laarzen door de straten stampen’

Als Armin van Buuren ooit op een ochtend wakker wordt, en begrijpt wat-ie aan het doen is, dan is het snel afgelopen met hem. Je moet er namelijk wel in geloven

Okay, het gaat hier wel over transmuziek, maar om Armin van Buuren nu te vergelijken met Adolf Hitler, gaat misschien wat ver. Daar is zanger Maarten van Roozendaal het niet mee eens. Hij vindt dance zelfs pure fascisme, zo laat hij tijdens een interview in Het Ik heb anderhalf uur naar die show van Armin van Buuren gekeken op tv. Als Armin klapte, dan klapte 25.000 mensen mee. Ik vind dat pure fascisme.Gesprek weten.

“Ik heb anderhalf uur naar die show van Armin van Buuren gekeken op tv. Als Armin klapte, dan klapte 25.000 mensen mee. Ik vind dat pure fascisme. Dan denk ik: jongens, als Hitler hier naar kijkt, dan denkt-ie: ik heb het toch verkeerd aangepakt. Je hoort gewoon de laarzen door de straten stampen.”

Tegen het einde van de uitzending komt Van Roozendaal terug op de show van Van Buuren: “Ik zit er naar te kijken en denk: hoe kan dit? Als Armin van Buuren ooit op een ochtend wakker wordt, en begrijpt wat-ie aan het doen is, dan is het snel afgelopen met hem. Je moet er namelijk wel in geloven.”

Luister HIER naar het betreffende fragment en bekijk HIER het hele ‘gesprek’.

Het Gesprek

Maarten van Roozendaal

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws