Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 8 mei 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

Bumpin ChicagoWat: Bumpin’ Chicago

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: vrijdag 9 mei

Line-up: Latenight Society, Swan, Andrea, VJ Stoudt

Entreeprijs: Gratis :)

Website: www.catwalkrotterdam.com

Bijzonderheden: Jason Leva & Romano Arcaini a.k.a the Latenight Society zijn het die ditmaal jouw heupen zullen laten wiebelen tot in de vroege uurtjes. Dit dj- en producersduo heeft een aantal dansvloerkrakers op hun naam staan en past perfect in het plaatje van Bumpin' Chicago. Voor iedereen die van funky, jackin’ house houdt, een niet te missen kans om deze topartiesten aan het werk te zien. Gratis kaartjes te krijgen via info@partyficial-intelligence.eu. Dus wees er snel bij!

De allerlaatste keerWat: Ille Bitch & de Man zonder Schaduw – de laatste!

Waar: Stalker, Haarlem

Datum: vrijdag 9 mei

Line-up: Ille Bitch & de Man zonder Schaduw (7 hour set)

Entreeprijs: 9 vvk

Website: www.stalker.nl

Bijzonderheden: Wat een drama’s toch weer in de showbizz. Jort en Georgina hebben relatieproblemen, het ‘rockhuwelijk’ van Anouk en Postman is op de klippen gelopen en na hun laatste duo-optreden in De Stalker aankomende vrijdag, geven ook Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw er de brui aan. Gelukkig ligt de laatste breuk natuurlijk niet in de relationele sfeer. De mannen willen zich nu meer op hun solo-projecten gaan richten en stoppen op hun hoogtepunt. Wil je ze nog één keer als duo in actie zien, dan kan dat op vrijdag 9 mei.

Love2party preview

 

Mad2Wat: Weekendje in de 11

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 9 mei & zaterdag 10 mei

Line-up: Vrijdag: Radio Slave, Guillaume & the Coutu Dumonts, Jobez

Zaterdag: Mr G., Carlos Valdes, Sandrien, Esther

Entreeprijs: 12 vvk, 15 door

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Het is weer eens zo’n weekend waarin we niet kunnen kiezen tussen twee feesten in de 11. Dus noemen we ze allebei maar even. Op vrijdag is één van de hotste producers van 2007, Radio Slave, te gast samen met de veel geprezen live act Guillaume & the Coutu Dumonts. En op zaterdag komt een oude held van vele, Mr G., naar de 11 voor zijn eerste set in NL sinds hele lange tijd. De keuze is aan u.

Demarkus LewisWat: Metrobass

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 10 mei

Line-up: Demarkus Lewuis (USA), Sandeep, Fabienne Soigni, Cisco de la Hoya

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.organisedmusic.com

Bijzonderheden: De mannen van Organised Music staan erom bekend vaak niet voor de hand liggende artiesten te boeken op hun Metrobass avonden in de Catwalk. Zo ook deze keer, want ze halen de Amerikaanse dj/producer Demarkus Lewis naar Rotterdam. Demarkus heeft al vele topproducties op zijn naam staan en wist als dj een sterke reputatie op te bouwen, maar wonder boven wonder heeft hij nog nooit in Nederland gedraaid. Op 10 mei komt daar verandering in. Wij stellen Demarkus daarom vast even aan jullie voor.

Love2party interview

AwakeningsWat: Awakenings

Waar: Maassilo, Rotterdam

Datum: zaterdag 10 mei

Line-up: oa James Holden, Petter, Joris Voorn, Cari Lekebusch, Joey Beltram, Pacou, Jon Gaiser, Alexi Delano, Tony Rohr en een hoop Rotterdamse helden!

Entreeprijs: 30 euro (nog niet uitverkocht)

Website: www.awakenings.nl

Bijzonderheden: Na een afwezigheid van een flinke tijd, is Awakenings weer terug in Rotterdam. In tegenstelling tot andere edities is deze nog lang niet uitverkocht. Leuke aan deze avond is toch wel dat er, naast grote internationale namen, een hele hoop Rotterdamse boys plaats nemen achter de draaitafels. Dus als je gaat zaterdag: Support your local DJ’s! Update 10-05-2008: De organisatie van Awakenings heeft ons laten weten dat de verkoop deze week hard is gegaan en dat er vanavond dus geen kaarten aan de deur te verkrijgen zullen zijn.

Love2party preview

VolltWat: Vollt

Waar: Paradiso, Amsterdam

Datum: zaterdag 10 mei

Line-up: District One live, Polder live, Kabale und Liebe live, Bart Skils, David Labeij, Efdemin, Andy Stott live, Sunstance & Vainqueur live and more

Entreeprijs: 18 vvk

Website: www.vollt.com  

Bijzonderheden: Het afgelopen jaar is kenmerkend geweest voor de Nederlandse techno. Via diverse nationale en internationale labels hebben veel producers van eigen bodem de weg gevonden naar het buitenland en in elke DJ set zijn inmiddels wel een paar Nederlandse producties te vinden. Daarom zal naast een aantal spannende buitenlandse acts de focus voor deze editie van Vollt vooral op de Nederlandse sound liggen. Met acts als Kabale und Liebe, Polder en District One, die zowel een live als DJ- set ten gehore zullen brengen, belooft het een knallende avond vol goede muziek te worden.

BeatvretersWat: beatvreters

Waar: Poema, Utrecht

Datum: zaterdag 10 mei

Line-up: Ille Bitch, Alexander Koning, Wesdex, Eric de Man, Bas Struijk, Wijnand, DGDaan

Entreeprijs: 5 euro’s

Website: www.clubpoema.nl

Bijzonderheden: Leuk feestje ook in de Poema aanstaande zaterdag. Dit is het eerste deel uit een Beatvreters drieluik. Dit weekend het ‘voorgerecht’, volgende week zaterdag het ‘hoofdgerecht’ , ook in de Poema, en het wordt afgesloten met een ‘nagerecht’ op zondagochtend in de Jam, wat vlakbij de Poema ligt. Een combiticket voor het gehele drieluik is trouwens maar 12.50. Prijzen waar wij erg vrolijk van worden!

OpiumWat: Opium

Waar: Club zonder Concessies, Rotterdam

Datum: zondag 11 mei

Line-up: Diephuis, Quinten de Rozario, Roberto Feness

Entreeprijs: 10 euro

Website: clubzonderconcessies.hyves.nl

Bijzonderheden: De zondagavond is ideaal voor een opzwepende en intieme clubavond. Daarom start Club Zonder Concessies met een nieuwe en luxueuze avond genaamd OPIUM. De eerste editie vindt plaats in het pinksterweekend. Kom genieten van de warme sound, zwoele sfeer en doe je tegoed aan exotische traktaties en cocktails. En als dan ook onze Diephuis-vrinden een lange set draaien, dan beloofd het een mooi avondje te worden aldaar!

Warren FellowWat: Warren Fellow in Profile

Waar: OneFour, Den Haag

Datum: zondag 11 mei

Line-up: Warren Fellow (4 hour set), Estroe, Steelo, Devoice, Gino Gisberto, Sandeep

Entreeprijs: 8 vvk, 10 door

Website: www.firmagezellig.nl

Bijzonderheden: Na een waanzinnige 'opener' afgelopen januari in de Catwalk organiseert Firma Gezellig voor de tweede keer de clubavond voor één van Nederlandse meest succesvolle dj's van dit moment. Met een 6-uursset rockte Warren Fellow van begin tot eind, een avond waar nu nog over gesproken wordt. Na Rotterdam is nu Den Haag aan de beurt om het muzikale virus te verspreiden. Warren doet een 4 uursset en de opwarming is in handen van Estroe.

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws