Laatste gig Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw

Partyscene Redactie | 6 mei 2008
headlines

Afscheid met een 7-uursset in De Stalker

Wat een drama’s toch weer in de showbizz. Jort en Georgina hebben relatieproblemen, het ‘rockhuwelijk’ van Anouk en Postman is op de klippen gelopen en na hun laatste duo-optreden in De Stalker aankomende vrijdag, geven ook Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw er de brui aan.

Een waardig afscheidsfeestje op 9 mei.Gelukkig ligt de laatste breuk natuurlijk niet in de relationele sfeer. Ille Bitch (Michael von Lierop) en DMZS (Ruben de Groot) begonnen in 2005 samen te draaien als gelegenheidsduo, maar veroverden de afgelopen drie jaar in hoog tempo de dansvloeren en werden als duo al snel een begrip. Ruben is daarnaast ook de drijvende kracht achter de succesvolle Gasten Zonder Grenzen-feesten geweest, terwijl Michael onder meer menig Rekord3r-avondje op zijn kop wist te zetten.

De mannen willen zich nu meer op hun solo-projecten gaan richten en stoppen op hun hoogtepunt. Wil je ze nog één keer als duo in actie zien, dan kan dat op vrijdag 9 mei, tijdens een afscheidsset van maar liefst 7 uur in de Haarlemse Stalker (voor 01:00 uur € 8,-/ na 01:00 uur € 10,-).

 

Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw leggen het nog één keer uit (met dank aan Ondergrond.TV)

 

Ille Bitch

De Man Zonder Schaduw

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws