Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 18 april 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

Mark hertz & Wesley VibesWat: TWSTD DJ Contest Finale

Waar: Melkweg, Amsterdam

Datum: vrijdag 18 april

Line-up: Finalisten: Mark hertz & Wesley Vibes, Wub, Jasper Wolff, Dacato supported by Dj T.

Oude zaal: Vince Watson, Jamie Lie A Kwie, Wouter de Moor, F.O.X., Nomar, Timbalism, Vincenzo de Bull

Entreeprijs: 9 vvk, 12 door

Website: www.twtstd.nl

Bijzonderheden: Na een strijd van 80 rondes komt de Dommelsch TWSTd DJ Contest tot een muzikaal slot akkoord. Aanstaande vrijdag staat Amsterdam in het teken van de finale van de TWSTD dj contest. Dit jaar niet in Paradiso maar in de Melkweg. Wij stellen de finalisten aan jullie voor.

Love2party interview

Mood ElevatorWat: Mood Elevator doet Vuig

Waar: Flexbar, Amsterdam

Datum: vrijdag 18 april

Line-up: Darko Esser live, Brent Rozendaal, Pitto, Mirella Kroes, Johanna Mercker, Mike Ravelli, dB live and more

Entreeprijs: 8 euro

Website: www.moodelevator.nl

Bijzonderheden: Als er één woord is wat het afgelopen jaar zo ongeveer overgebruikt is, dan is het wel ‘vuig’. Iedereen en alles is tegenwoordig maar vuig en het gebruik van dit woord in combinatie met feestjes schijnt bijna een garantie te zijn dat het mensen gaat trekken. Ach ja, allemaal onbelangrijk natuurlijk want het gaat uiteindelijk om de muziek en dat zit bij Mood Elevator altijd wel goed. En voor 8 euro mag je al helemaal niet klagen, lijkt ons zo.

Charles WebsterWat: Weekendje 11

Waar: 11, Amsterdam

Datum: Vrijdag en zaterdag

Line-up: Vrijdag: Apparat, Nuno Dos Santos, Patrice Baumel

Zaterdag: Charles Webster, Olaf Boswijk, Dirk Rumpff

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: We konden niet kiezen tussen de vrijdag en de zaterdag in de 11 dus we noemen ze allebei maar even. Vrijdag staat een van Love2party’s grote helden Apparat op de 11de verdieping van het oude postgebouw en zaterdag komt niemand minder dan Charles Webster langs. Webster is trouwens wel een apart verhaal want zo is hij nooit in Nederland en zo staat hij er 3 keer binnen 2 maanden tijd. Hoe het ook zei, dieper dan dit krijg je je portie house niet! Trouwens, zaterdag staat Apparat in Tivoli de Helling, Love2party zal daarbij aanwezig voor een mooi verslag!

Taras!Wat: Sound Architecture

Waar: Waterfront, Rotterdam

Datum: vrijdag 18 april

Line-up: Joris Voorn, Joachim, Dimzen, Taras van de Voorde, Paul Twin & Mattheis

Entreeprijs: 10 vvk, 12.50 door

Website: www.soundarchitecture.nl

Bijzonderheden: In het kader van het jubileumjaar geeft partyorganisator Sound Architecture op vrijdag 18 april de editie van een reeks feesten in Waterfront aan de Maas. Na op 29 februari o.a. Anja Schneider, 2000 and one en Monomachine aan het werk te hebben gezet, dit keer een editie met alleen Nederlandse dj’s en live-acts. Tevens zal in  tegenstelling tot de eerste editie ditmaal alleen de grote zaal gebruikt worden, De Sound Architecture organisatie vindt het veel gezelliger als iedereen bij elkaar staat te feesten.

Love2party Top 10

Darko EsserWat: dik.

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: Zaterdag 19 april

Line-up: Darko Esser live, Estroe, Sandeep & Warren Fellow

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.love2party.nl

Bijzonderheden: Elke editie nodigt dik een gerespecteerde naam uit de internationale dancescene uit die de fijnste hedendaagse elektronische klanken serveert. Na twee edities met grote namen uit het buitenland, is het deze keer de beurt aan internationale toppers uit ons eigen land.Op zaterdag 19 april is er weer een nieuwe editie van dik, in het teken van de Hollands Glorie. Te gast zijn Darko Esser, (extra lang live) en Estroe, ondersteund door Warren Fellow en Sandeep.

Love2party preview

ReflectionWat: Reflection

Waar: Stereo Sushi, Antwerpen

Datum: Zaterdag 19 april

Line-up: Osunlade, Manoo, Lery Styles, Diephuis

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.stereosushi.be

Bijzonderheden: We dachten serieus dat Osunlade gestopt was na zijn aangekondigde laatste gig in Antwerpen vorig jaar, maar niks blijkt minder waar want zaterdag staat hij weer achter de decks in datzelfde Antwerpen. De mannen van Diephuis en Leroy hebben het voor elkaar gekregen om de goede man nog een keer te bewegen om zijn platen op te pakken en ze te komen draaien in de Stereo Sushi. Real heads know the deal!

RekorderWat: Rekorder

Waar: Poema, Utrecht

Datum: Zaterdag 19 april

Line-up: Joel Mull, Secret Cinema, Wouter de Moor, Freddy Spool, Tettero, Sven en Reece

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.rekorder.nl

Bijzonderheden: Rekod3r is er maar druk mee! Na het mini festival 1 + 1 = 3, wat afgelopen weekend in Amsterdam plaatsvond, is het weer tijd voor een Utrechtse editie van het feest. Deze keer geen mini festival, maar weer een ouderwetse Rekord3r met eigentijdse elektronische muziek met de Zweedse techno held Joel Mull en Nederlands trots Secret Cinema. Verwacht daarnaast nog een hoop gekkigheid en andere niet ter zake doende zaken en je hebt weer een mooi Rekorder feestje.

B2GWat: B2G

Waar: Paard, Den Haag

Datum: Zaterdag 19 april

Line-up: Legowelt live, Bart van Rijn, Nafzger, R.E.N., Rubenski

Entreeprijs: 8.50

Website: www.paard.nl

Bijzonderheden: Born2groove gaat er in de kleine zaal van Paard van Troje weer een intieme party van maken. De nadruk ligt altijd op de sfeer in combinatie met de beste tunes van het moment. Een mooie opbouw die afgerond wordt met een knallende liveset van Legowelt. Met een internationale bookings schema weet legowelt zich “stilletjes” de weg wel door de dance welt. Van Brazilië, Sydney, Scandinavië tot Tokio is zn lijst toch wel aardig impressive te noemen. Des te beter dat hij weer in zn eigen stad een live optreden geeft !

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws