Darko Esser en Estroe zijn dik.

Partyscene Redactie | 8 april 2008
headlines

Hollandse glorie in de Catwalk

Een vette avond waarbij Border Community-held Petter de pannen van het dak draaide en hij samen met Benny nog tot diep in de ochtenduurtjes doorging; zoiets kan natuurlijk alleen tijdens dik in de Rotterdamse Catwalk. Op zaterdag 19 april is er weer een nieuwe editie van dik, in het teken van de Hollands Glorie. Te gast zijn Darko Esser, (extra lang live) en Estroe, ondersteund door Warren Fellow en Sandeep.

EstroeElke editie nodigt dik een gerespecteerde naam uit de internationale dancescene uit die de fijnste hedendaagse elektronische klanken serveert. Na twee edities met grote namen uit het buitenland, is het deze keer de beurt aan internationale toppers uit ons eigen land. Sinds een jaar of twee staat Nederland weer helemaal op de internationale dance-kaart. Meer dan ooit laat de Nederlandse techno van zich horen in het buitenland. De Nederlandse producties zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de platenkoffers van alle grote artiesten.

Iemand die voorop loopt als het gaat om dikke producties is Estroe. Zij scoorde samen met ZoeXenia afgelopen oktober nog de befaamde ‘Mixmag tune of the month’. Ook als dj gaat het haar voor de wind, met een residency op de populaire Klinch-avond in de Melkweg. Sinds een jaar woont Estroe in Rotterdam en gek genoeg heeft zij nog nooit gedraaid in de Catwalk. Iets waar dik dus snel verandering in gaat brengen, want één van de beste vrouwelijke underground dj’s van ons land, hoort natuurlijk regelmatig achter de decks te staan van één van de populairste underground locaties.

En dik heeft nog een primeurtje, want Darko Esser komt voor de allereerste keer zijn live set laten horen in Rotterdam. Ook Darko scoort momenteel wereldwijd hit na hit met zijn producties op gerenommeerde labels als Ovum en Underwater. Daarnaast heeft hij als dance programmeur van ‘Roosje’, zoals de Nijmeegse club Doornroosje door de fans Darko Esserliefkozend wordt genoemd, in relatief korte tijd een belangrijke plek in de Nederlandse dancescene weten te bemachtigen. Speciaal voor dik doet Darko een live-set van minimaal een uur en een kwartier, iets wat hij nog niet eerder heeft gedaan. De avond wordt compleet gemaakt door dik-helden Warren Fellow en Sandeep, die voor een warme opening en een knallend slot zullen zorgen.

Wat: dik.

Waar: Catwalk, Rotterdam

Wanneer: zaterdag 19 april

Tijd: 23.00 - 06.00

Wie: Darko Esser live, Estroe, Sandeep & Warren Fellow

Prijs: 10 euro

Darko Esser

Estroe

Warren Fellow

Sandeep

Catwalk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws